Benimde tam tersi kocam bey gece çalışıyor. Gündüz evde. Ama hiç dolu dolu vakit geçirmez kızıyla. Hep uzanma yatma ve gene içme moduTeşekkür ederimm. Senin minnoş gündüzleri uyumuyor o yüzden zorluyordur. Benimki bir haftadır sallamaya başladı gündüz uykularını ben de okuyamaz oldum
Eşim vardiyalı çalışıyor onun rahatlığı var canım bende asıl. O evdeyken kızım onun bir uzvu gibi hareket ediyor rahat bırakıyorlar beni.
İleri aylarda düşüneyim o zaman. Bu ay 2 bilimsel kitap hedefim var. 3 de olabilirBoleyn kızı zevkli kız okursun full entrikakim kiminle ne zaman ooo
Yarın akşam başlayacağım. başım ağrıyor, bu akşam hiç okuyamadım
Geçmiş olsun canımYarın akşam başlayacağım. başım ağrıyor, bu akşam hiç okuyamadım
Bitirme bu akşamGeçmiş olsun canımben şimdi okuyacağım biraz.
Söz verememBitirme bu akşam
Geçmiş olsun canımYarın akşam başlayacağım. başım ağrıyor, bu akşam hiç okuyamadım
Tatlı küçük cadılarBenimde tam tersi kocam bey gece çalışıyor. Gündüz evde. Ama hiç dolu dolu vakit geçirmez kızıyla. Hep uzanma yatma ve gene içme moduöyle olunca gerçekten hiç vakit olmuyor. Bezen okuma saatimi bile trollüyor. Gündüz uykuları bitmese iyiydi. Sağlık olsun. Gece en azından erken uyuyor. 9 10 gibi uyur sabah 8 en geç uyanır. Bunada şükür. Şimdi uyudu. Ben serenad okumaya geçtim. Hedef bu gece 100 sayda.
Ne güzel konun varMerhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemiz @reyyanK çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446
OCAK AYI BİRİNCİSİ : @Jasminla 16 KİTAP
İKİNCİSİ : @dgdln 14 KİTAP
ÜÇÜNCÜLERİ : @_Reyyan @H M 13 KİTAP
ÜYE 2021 OKUMA HEDEFİ OKUNAN KİTAP KALAN KİTAPC Calcifer 50 5 45@_Reyyan 75 13 62@H M 40 13 27@samdan 75 3 72@Less-is-More 30 4 26@asliogretmen 41@Atesbocegi5 25 3 22@Life light 60 10 50@Ozlemlerhayallar 30 3 27@mehlika nur 15 2 13@WunderLost 60 9 51@Oriana 30 5 25@iloveme 25 3 22@Margaret Hale 25 2 23@Levaiz 60 6 54Eleadora 100 10 90@Mary Shelley 100 3 97@Mucizemsn 40@dolunay10 48 4 44@_Gulnihal_ 25 1 24@pawlover 50@WOMAN 50 2 48@turuncukedininannesi 50 7 43@kukrim27 50 3 47@eylulcmre 30@isabel 75 2 73 40 6 34beatitude 30 2 28U UcanSupurge 30 8 22@Ysf42 50 8 42@Polo33 15@yet07 24Natsume 50 8 42@dgdln 52 14 38@MelodiminEsi 30 8 22Limonsuzzcay 12@benkahvecanavari 60 1 59@Blacklight 60 2 58@dayler dayler 45 3 42@Jasminla 100 16 84
Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
4. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
5. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
6.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
7. Altını çizdiğimiz ve bizi etkileyen cümleleri, alıntılarımızı paylaşacağız inşallah
-----Bitirdiğiniz kitapları Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasında sayısıyla birlikte paylaşım yaparsanız listeye ekleyebilirim----
2021 YAZARLARI
OCAKOğuz ATAYŞUBATWirginia WOLFMART Sait Faik ABASIYANIK NİSAN Tom ROBBİNS MAYIS Hüseyin Nihal ATSIZ
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık
2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak OkumaFareler Ve İnsanlar - John SteinbeckŞubat Ayı Ortak OkumaAnna Karenina - Lev TolstoyMart Ayı Ortak Okuma Demir Ökçe - Jack London Nisan Ayı Ortak Okuma Huzur - Ahmet Hamdi Tanpınar
GelseneNe güzel konun var
Yeni mi gördün yoksaNe güzel konun var
Okuyamıyorum ki ucanim kacanimGelsene
Yok çiçeğim bayağı eski biliyorumYeni mi gördün yoksa
Sen de gelsene balım. 2 sayfa okuyalım beraberYok çiçeğim bayağı eski biliyorum
Sen gel yine de gel hele gel zopa yiye yiye Anna Karenina okuyorsun sonraOkuyamıyorum ki ucanim kacanimbir makas almak istedim
Ben hep en geriden gelirim amaSen de gelsene balım. 2 sayfa okuyalım beraber
Hiç sıkıntı yok. Gel gel kaçmaBen hep en geriden gelirim ama
HahhahahaSen gel yine de gel hele gel zopa yiye yiye Anna Karenina okuyorsun sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?