Okursun iste yeterki canimm sevdiğin hoslandigin kitablardan baslaHoş buldum çiçeğimonlarla üstümdeki baskıyı azaltıyordum be h m cim. Şimdi sayenizde biraz yerine bir kitap koymaya çalışicam. ikisine de ihtiyacım var aslında
Hoş geldinizBu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
Şimdi düzenli derken ne kadar düzenli? Ben fırsatını bulduğum zaman elime alıcam ama buraya yazmam geç olmaz miyoksa her gün gelip bugünde 7. Sayfa da kaldık şeklinde olur bendeki bildirim
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
Sİmdilik 2 olsun mu
Adam fawer'in Olasılıksız kitabını okuyan var mı? En son okuduğum kitap o ve çok sevmiştim. Belki o tarz bir şeyle başlayabilirim. içinde hem psikoloji hem mantık hem de aksiyon vardiOkursun iste yeterki canimm sevdiğin hoslandigin kitablardan basla
Hoş buldum teşekkür ederimHoş geldiniz
Aynı yazarın Empati kitabı var.Adam fawer'in Olasılıksız kitabını okuyan var mı? En son okuduğum kitap o ve çok sevmiştim. Belki o tarz bir şeyle başlayabilirim. içinde hem psikoloji hem mantık hem de aksiyon vardi
Seni mi kircam calcikom nereyi imzaliyoruz şimdiben okudukça yazsam oluyor mu
Sabah servise geç kaldımGünaydın bu ne kılık
Okudunuz mu siz? Empatiyi gördüm aslında ama diğerine hiç benzemiyor dediler diye önyargiyla yaklaştım birazAynı yazarın Empati kitabı var.
Cidden mi ? Geç mi uyudun ?Sabah servise geç kaldımAllahtan şoför bekledi beni.
Yataktan kazıyarak kaldırdı eşim
Ya işte muhabbet arasında şu kitabı okuyorum deyip muhabbete devam et işeBu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
Şimdi düzenli derken ne kadar düzenli? Ben fırsatını bulduğum zaman elime alıcam ama buraya yazmam geç olmaz miyoksa her gün gelip bugünde 7. Sayfa da kaldık şeklinde olur bendeki bildirim
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
Sİmdilik 2 olsun mu
Evet, peş peşe okumuştum, şimdi tam hatırlayamıyorum, seneler geçmiş ama beğenmiştim ikisini de.Okudunuz mu siz? Empatiyi gördüm aslında ama diğerine hiç benzemiyor dediler diye önyargiyla yaklaştım biraz
Baş ağrısından uyuyamadım en son ağrı kesici aldım o uyuttu. Şimdi iyiyim gerçi ama yine uykum var. Akşam eve gider gitmez yatacağımCidden mi ? Geç mi uyudun ?
Aynen güzelliğin beni benden aldıÇok gözelim bu sabah
Kötü olmuş canım bugün yat erkenden dinlenirsin inşallahBaş ağrısından uyuyamadım en son ağrı kesici aldım o uyuttu. Şimdi iyiyim gerçi ama yine uykum var. Akşam eve gider gitmez yatacağım
Okudum onu. Empati'yi okuyabilirsin. Algenon'a Çiçekler, İçimdeki Müzik bunlar da güzeldir. Rahat okursunAdam fawer'in Olasılıksız kitabını okuyan var mı? En son okuduğum kitap o ve çok sevmiştim. Belki o tarz bir şeyle başlayabilirim. içinde hem psikoloji hem mantık hem de aksiyon vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?