Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalın olmasi hiç önemli değil benim için aksın yeter. Sence çeker mi beni? Olasılıksız da aksiyonun arasinda psikolojik taraf çok dikkatimi çekmişti o beni sarıyordu
İki kitap da çeker seni. Ama ilk önce Millenıum serisini okumanı tavsiye ederim. Garange'ın 2 kitabını okudum ikisi de çok iyiydi. Sonrasın da onu da deneyebilirsin

Ben de okumadım ama bu sene listemde var, seveceğimi düşünüyorum )
Seversin çünkü Garange kurgusu çok iyi. Olayı çözemiyorsun hemen. Bu tarz kitaplarda olay döngüsünü kitabın başlarında çözersem zevk alamıyorum

Ejderha yazdim güya bünyem erken kalkmaya alışık değil
Tatlım kitap alacaksan BKM, Amazon, Kitap Yurdu, İdefix bunlara bak. En ucuzundan sıralama yaptım.
BKM uygulama üzerinden alışveriş yaparsan 30TL üzeri kargo bedava

Tatlım kitap alacaksan BKM, Amazon, Kitap Yurdu, İdefix bunlara bak. En ucuzundan sıralama yaptım.
BKM uygulama üzerinden alışveriş yaparsan 30TL üzeri kargo bedava
Sanırım kesinlikle empatiyi Alicam calci. Ejderhayı araştırdım biraz. Sonra empatiye bakınca felsefe kelimesinden sonra kendimi kaybettim ejderha bana biraz polisiye tarzı gibi geldi

Sanırım kesinlikle empatiyi Alicam calci. Ejderhayı araştırdım biraz. Sonra empatiye bakınca felsefe kelimesinden sonra kendimi kaybettim ejderha bana biraz polisiye tarzı gibi geldi
Ejderha ve Garange polisiye ama güzeldir. Ejderha'nın filmi de var bu arada

2021 in ilk iki ayı gitti geri kaldı 305 gün.
Geri kalan her gün 7 sayfa okusan 2135 sayfa okuyarak tamamlarsın yılı. Ortalama bir kitabın 250 sayfa olduğunu düşünürsek yaklaşık 4 kitabı çok rahat okursun bence kendine inan.

Kitap beni çekerse 1 haftada da bitirirm inşallah

Ejderha ve Garange polisiye ama güzeldir. Ejderha'nın filmi de var bu arada
Evet görmüştüm. Bir kere polisiye kitabı okuyayım dedim aşırı sıkıldım ya.. Koca bir kitap boyunca salak yerine konuyormus gibi hissediyorum hani biliyorum dönüp dolaşıp o bilgiyi bana vermeyecekler bu yüzden bende hiç merak uyandirmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…