Vizyonuma bi maşallahınızı alırım
Tamm beraber bitirelim sevindimKeyifli okumalar canım, bende aynı kitaba başladım dün akşam iyi gidiyor
Afiyet olsun canımSarı bardagim canim ışık vurmuş
Herkese gunaydin
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
Bonus
@Samsonn
@_Reyyan
H M
Jawlensky
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
minseo
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@eylulcmre
@Mucizemsn
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Annanya
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@mehlika nur
Tesekkur ederim cikocum,Afiyet olsun canım
İşte kendi romantizmini kendin yapacaksın seni takdir ettim bonusum
İki kitap da çeker seni. Ama ilk önce Millenıum serisini okumanı tavsiye ederim. Garange'ın 2 kitabını okudum ikisi de çok iyiydi. Sonrasın da onu da deneyebilirsinKalın olmasi hiç önemli değil benim için aksın yeter. Sence çeker mi beni? Olasılıksız da aksiyonun arasinda psikolojik taraf çok dikkatimi çekmişti o beni sarıyordu
Seversin çünkü Garange kurgusu çok iyi. Olayı çözemiyorsun hemen. Bu tarz kitaplarda olay döngüsünü kitabın başlarında çözersem zevk alamıyorumBen de okumadım ama bu sene listemde var, seveceğimi düşünüyorum )
Anlamını biliyorum ama yine de cuk oturdu buVizyonuma bi maşallahınızı alırım
Tatlım kitap alacaksan BKM, Amazon, Kitap Yurdu, İdefix bunlara bak. En ucuzundan sıralama yaptım.Ejderha yazdim güyabünyem erken kalkmaya alışık değil
Sanırım kesinlikle empatiyi Alicam calci. Ejderhayı araştırdım biraz. Sonra empatiye bakınca felsefe kelimesinden sonra kendimi kaybettimTatlım kitap alacaksan BKM, Amazon, Kitap Yurdu, İdefix bunlara bak. En ucuzundan sıralama yaptım.
BKM uygulama üzerinden alışveriş yaparsan 30TL üzeri kargo bedava
Ejderha ve Garange polisiye ama güzeldir. Ejderha'nın filmi de var bu aradaSanırım kesinlikle empatiyi Alicam calci. Ejderhayı araştırdım biraz. Sonra empatiye bakınca felsefe kelimesinden sonra kendimi kaybettimejderha bana biraz polisiye tarzı gibi geldi
2021 in ilk iki ayı gitti geri kaldı 305 gün.Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
Şimdi düzenli derken ne kadar düzenli? Ben fırsatını bulduğum zaman elime alıcam ama buraya yazmam geç olmaz miyoksa her gün gelip bugünde 7. Sayfa da kaldık şeklinde olur bendeki bildirim
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
Sİmdilik 2 olsun mu
Hiç okuyanla okumayanin kahvaltısı bir olur muOkumak çok önemli ya
Kitap beni çekerse 1 haftada da bitirirm inşallah2021 in ilk iki ayı gitti geri kaldı 305 gün.
Geri kalan her gün 7 sayfa okusan 2135 sayfa okuyarak tamamlarsın yılı. Ortalama bir kitabın 250 sayfa olduğunu düşünürsek yaklaşık 4 kitabı çok rahat okursun bence kendine inan.
Evet görmüştüm. Bir kere polisiye kitabı okuyayım dedim aşırı sıkıldım ya.. Koca bir kitap boyunca salak yerine konuyormus gibi hissediyorumEjderha ve Garange polisiye ama güzeldir. Ejderha'nın filmi de var bu arada
Günaydın
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
Bonus
@Samsonn
@_Reyyan
H M
Jawlensky
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
minseo
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@eylulcmre
@Mucizemsn
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Annanya
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@mehlika nur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?