Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya işte muhabbet arasında şu kitabı okuyorum deyip muhabbete devam et işe
10 yapalım biraz zorlasın seni. Her ay için bir kitap
Peki bakalım hadi inşallah ben böyle film gibi kitaplardan hoşlanıyorum. Aksiyon gerilim aşk psikoloji hep beraber harmanlansin istiyorum. Olasılıksiz'i 1 haftada bitirmiştim o hızla da gidebiliyormusum demek ki

Kötü olmuş canım bugün yat erkenden dinlenirsin inşallah
İnşallah canım Sen gittin mi?
Peki bakalım hadi inşallah ben böyle film gibi kitaplardan hoşlanıyorum. Aksiyon gerilim aşk psikoloji hep beraber harmanlansin istiyorum. Olasılıksiz'i 1 haftada bitirmiştim o hızla da gidebiliyormusum demek ki
İlgini çekecek kitabı bulursan okursun

Ejderha dövmeli kız serisi tam filmlik tadında. Jean C. Grange diye bir yazar var daha okumadım ama onun da kitaplarını övüyorlar.

Ejderha dövmeli kız serisi tam filmlik tadında. Jean C. Grange diye bir yazar var daha okumadım ama onun da kitaplarını övüyorlar.
Garange okumak kolay değil ama. Ejderha Dövmeli Kız'ın serisini okudum çok iyi ama baya kalın kitaplar

Garange okumak kolay değil ama. Ejderha Dövmeli Kız'ın serisini okudum çok iyi ama baya kalın kitaplar
Kalın olmasi hiç önemli değil benim için aksın yeter. Sence çeker mi beni? Olasılıksız da aksiyonun arasinda psikolojik taraf çok dikkatimi çekmişti o beni sarıyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…