Peki bakalım hadi inşallahYa işte muhabbet arasında şu kitabı okuyorum deyip muhabbete devam et işe
10 yapalım biraz zorlasın seni. Her ay için bir kitap
İnşallah canımKötü olmuş canım bugün yat erkenden dinlenirsin inşallah
İlgini çekecek kitabı bulursan okursunPeki bakalım hadi inşallahben böyle film gibi kitaplardan hoşlanıyorum. Aksiyon gerilim aşk psikoloji hep beraber harmanlansin istiyorum. Olasılıksiz'i 1 haftada bitirmiştim o hızla da gidebiliyormusum demek ki
Bunları kaydediyorum bakayım birOkudum onu. Empati'yi okuyabilirsin. Algenon'a Çiçekler, İçimdeki Müzik bunlar da güzeldir. Rahat okursun
Doktora mı? Evet canım şükür sıkıntı yokİnşallah canımSen gittin mi?
Ejderha dövmeli kız serisi tam filmlik tadında. Jean C. Grange diye bir yazar var daha okumadım ama onun da kitaplarını övüyorlar.Peki bakalım hadi inşallahben böyle film gibi kitaplardan hoşlanıyorum. Aksiyon gerilim aşk psikoloji hep beraber harmanlansin istiyorum. Olasılıksiz'i 1 haftada bitirmiştim o hızla da gidebiliyormusum demek ki
Hadi hayırlısı olsunDoktora mı? Evet canım şükür sıkıntı yok
Psikoloji de var mı içinde? Onun filmini görmüştüm evet. İzlemedim amaEjderha dövmeli kız serisi tam filmlik tadında. Jean C. Grange diye bir yazar var daha okumadım ama onun da kitaplarını övüyorlar.
Garange okumak kolay değil ama. Ejderha Dövmeli Kız'ın serisini okudum çok iyi ama baya kalın kitaplarEjderha dövmeli kız serisi tam filmlik tadında. Jean C. Grange diye bir yazar var daha okumadım ama onun da kitaplarını övüyorlar.
İlk yazdığım daha çok detektiv, gerilim. Karakterlerin psikolojik durumları açıklanmıyor öyle fazlaPsikoloji de var mı içinde? Onun filmini görmüştüm evet. İzlemedim ama
Kalın olmasi hiç önemli değil benim için aksın yeter. Sence çeker mi beni? Olasılıksız da aksiyonun arasinda psikolojik taraf çok dikkatimi çekmişti o beni sarıyorduGarange okumak kolay değil ama. Ejderha Dövmeli Kız'ın serisini okudum çok iyi ama baya kalın kitaplar
Ne de yakışır salamdan Gonca güllerSabah erken okumaya başlamazsam işte noluyo sonra salamdan gonca gül falan yapıyosun
Ben de okumadım ama bu sene listemde var, seveceğimi düşünüyorum )Garange okumak kolay değil ama. Ejderha Dövmeli Kız'ın serisini okudum çok iyi ama baya kalın kitaplar
Ne de yakışır salamdan Gonca güller
Okumak çok önemli ya
Sarı bardagim canim ışık vurmuşÇok güzelbardağında beyaz çikolata gibi
Keyifli okumalar canım, bende aynı kitaba başladım dün akşam iyi gidiyor
İşte kendi romantizmini kendin yapacaksın seni takdir ettim bonusumOkumak çok önemli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?