Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keyifli okumalar canım
Teşekkür ederimmm
İrade Terbiyesi merak ettiklerimden. okuduktan sonra mutlaka yorumlarını bekliyorum
Ben de çok merak ediyorum, ikincisi de varmış bir de
İştahım kabardı keyifli okumalar
Ahh benim dee ama mrs dalloway okumaya çalışıyorum. bunlardan birine başlamak için onu bitirme şartı koydum kendi kendime. Teşekkür ederim

Mrs dallowayi yanlış hatırlamıyorsam annesinden ve annesiyle babasının ilişkisinden esinlenip yazmış. Bende dalgalarla deniz feneri var ama bir kaç ay sonra başlarım

Şimdiden C Calcifer ile pazarlık yap canım. Kalın olanları kaç kitap sayacak diye

Şimdiden C Calcifer ile pazarlık yap canım. Kalın olanları kaç kitap sayacak diye
O sadece Anna'ya özeldi ortak okuma olduğu için. Diğer kitapları okumak herkesin tercihlerine kaldığı için 2 3 yazmak doğru olmaz. Çakallar sizi

Mrs dallowayi yanlış hatırlamıyorsam annesinden ve annesiyle babasının ilişkisinden esinlenip yazmış. Bende dalgalarla deniz feneri var ama bir kaç ay sonra başlarım
Yaa, henüz çok başlardayım. Birinin kafasından geçenleri okurken hoop birden başka birine geçiyor noluyoruz diyorum
Bazen bu değişimin farkına birkaç sayfa okuduktan sonra varıyorum

aklımdan geçmedi değil
O sadece Anna'ya özeldi ortak okuma olduğu için. Diğer kitapları okumak herkesin tercihlerine kaldığı için 2 3 yazmak doğru olmaz. Çakallar sizi

monte cristo ortak okuma olabilir mi

Bilinç akışıymış o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…