- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
İştahım kabardı
Teşekkür ederimmmKeyifli okumalar canım
Ben de çok merak ediyorum, ikincisi de varmış bir deİrade Terbiyesi merak ettiklerimden. okuduktan sonra mutlaka yorumlarını bekliyorum
Ahh benim deeİştahım kabardıkeyifli okumalar
Mrs dallowayi yanlış hatırlamıyorsam annesinden ve annesiyle babasının ilişkisinden esinlenip yazmış. Bende dalgalarla deniz feneri var ama bir kaç ay sonra başlarımTeşekkür ederimmm
Ben de çok merak ediyorum, ikincisi de varmış bir de
Ahh benim deeama mrs dalloway okumaya çalışıyorum. bunlardan birine başlamak için onu bitirme şartı koydum kendi kendime. Teşekkür ederim
O sadece Anna'ya özeldi ortak okuma olduğu için. Diğer kitapları okumak herkesin tercihlerine kaldığı için 2 3 yazmak doğru olmaz. Çakallar sizi
10 kitap yazıyorum. Fazla yazamam
Çakallık yapalım dedik de olmadıO sadece Anna'ya özeldi ortak okuma olduğu için. Diğer kitapları okumak herkesin tercihlerine kaldığı için 2 3 yazmak doğru olmaz. Çakallar sizi
Artık yemezÇakallık yapalım dedik de olmadı
Çalıştıralım saksılarıArtık yemezyeni çakallık bulman lazım
Yaz bana ordan bir 4010 kitap yazıyorum. Fazla yazamamBonus kızıyor
Yaa, henüz çok başlardayım. Birinin kafasından geçenleri okurken hoop birden başka birine geçiyor noluyoruz diyorumMrs dallowayi yanlış hatırlamıyorsam annesinden ve annesiyle babasının ilişkisinden esinlenip yazmış. Bende dalgalarla deniz feneri var ama bir kaç ay sonra başlarım
O sadece Anna'ya özeldi ortak okuma olduğu için. Diğer kitapları okumak herkesin tercihlerine kaldığı için 2 3 yazmak doğru olmaz. Çakallar sizi
Bu yorum spoiler içerir.Ben okumuştum. Veronika intihar ediyor sonrasında kalbi rahatsızlanıyor. Adım adım ölüme giderken yaşadıklarını anlatıyor
Bilinç akışıymış oYaa, henüz çok başlardayım. Birinin kafasından geçenleri okurken hoop birden başka birine geçiyor noluyoruz diyorum
Bazen bu değişimin farkına birkaç sayfa okuduktan sonra varıyorum
aklımdan geçmedi değil
monte cristo ortak okuma olabilir mi
Nice mutlu yıllaraGünlerden bir gün 1998 gecesi 3 mart ve ben doğmuşum. Yaşlandım 23 oldum yaaaaaaa
10 kitap yazıyorum. Fazla yazamamBonus kızıyor
Günlerden bir gün 1998 gecesi 3 mart ve ben doğmuşum. Yaşlandım 23 oldum yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?