• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Bu gece yarısı inanılmaz bir mide krampıyla uyandım çok kasılıyor karnım falan aşırı gergin acaba diyorum büyüdüğü için mi oluyor karnim da zaten %30luk net büyüme var gibi 🤣🤣

Adıyla yaşasın inşallah maşallah 😍😍 ben cinsiyet partisi için güzel bir çerçeve almıştım detaylı fotoğrafı tam cuk sığdı ona koydum tv ünitemde baş köşede baktıkça eriyorum 😍 bizim oğlan hiç durmadigi için net yüz fotoğraf tek bir tane adam akıllı oldu 🤣
Benim bebekoma ikili testteki perinatolog erkek dedi 12.haftada , 17.haftada kendi doktorum kız bu kesin dedi ben cinsiyet partisi de yapamadım netleşmeyince :D zaten ilk haftalarda bulantıdan başımı kaldıramadım sonra da ben istemedim 🤣 İnşallah güzel poz verir de ben de evimin baş köşesine koyarım yaka iğnemin resiminii 😍

Benim bebekoma ikili testteki perinatolog erkek dedi 12.haftada , 17.haftada kendi doktorum kız bu kesin dedi ben cinsiyet partisi de yapamadım netleşmeyince :D zaten ilk haftalarda bulantıdan başımı kaldıramadım sonra da ben istemedim 🤣 İnşallah güzel poz verir de ben de evimin baş köşesine koyarım yaka iğnemin resiminii 😍
Ben özellikle netlesene kadar doktora ipucu bile vermeyin demiştim 🤣🤣 sağlığıyla gelsin de daha başka bir sürü parti yaparız içinde ne varsa yap vallahi çok güzel şeyler. Ben şimdi baby shower planlamaya başladım 🤭🤭 inşallah annesiii verir en havalı pozunu 😍

Kızlar nasılsınız biz bir istanbul yaptık geldik kızımla. Göbüşler ne alemde? Biz bayağı büyüdük bu fotoylada herkese duyurduk artık dün itibariyle.

Eklentiler

• IMG_8020.webp
    IMG_8020.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 169
İlk gebelik , bazen geceleri (her gece 3 sularında uyandığım için :D) sanki elimin altından bi şey kayıyormuş gibi oluyor ama bilemiyorum ki hareketi öyle bi şey mi :)
Evet o 😍 ancak ilk hareketler çok hareket gibi olmuyor en net 20 21 canım hissedenler de o hissettiğini söylüyor zaten tekme vs sonrası

Kızlar nasılsınız biz bir istanbul yaptık geldik kızımla. Göbüşler ne alemde? Biz bayağı büyüdük bu fotoylada herkese duyurduk artık dün itibariyle.
Ooo maşallah benim bayağı büyüdü diyordum senin maşallah daha büyükmüş. Küçükken neden karnım çıkmadı diyordum şimdi görünce 8 9 ayda nasıl tasicaz bu göbeği diyorum 🤣🤣🤣

Ooo maşallah benim bayağı büyüdü diyordum senin maşallah daha büyükmüş. Küçükken neden karnım çıkmadı diyordum şimdi görünce 8 9 ayda nasıl tasicaz bu göbeği diyorum 🤣🤣🤣
Kaçıncı gebeliğin canım ilk mi? Benim 2. gebeliğim belki ondandır. Ben şimdiden nasıl taşıyacağımı kara kara düşünüyorum gece uykuları hiç yok bu ara sürekli uyanıyorum uyuyamıyorum. Zorlanıyorum dönerken son aylar allah yardımcımız olsun.

Bu arada ben bebişe bakmaya başladım bir şeyler ama sorsanız daha bir tulum bir battaniye aldım. Daha hiç bir şeyi yok bebişimin fiyatları da görünce zamana yaymak lazımmış dedim bir anda alınacak gibi değil.

Eklentiler

• IMG_7925.webp
    IMG_7925.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_7926.webp
    IMG_7926.webp
    64 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_7927.webp
    IMG_7927.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 82
Kaçıncı gebeliğin canım ilk mi? Benim 2. gebeliğim belki ondandır. Ben şimdiden nasıl taşıyacağımı kara kara düşünüyorum gece uykuları hiç yok bu ara sürekli uyanıyorum uyuyamıyorum. Zorlanıyorum dönerken son aylar allah yardımcımız olsun.
Benim ilk 🤭🤭 evet son günlerde bende uykudan uyanıyorum dönmek daha da acılı hele bu gece kramplar falan Allah yardımcımız olsun

Anne bebek çantası önerilerine açığım hanımlar.
Ben sadece çıtçıt bodyler 11 adet kısa ve uzun kol karışık ve bir iki takım,bir iki tulum aldım.
Bi ince battaniye 2 müslin battaniye incelerden.
Çorap ve emzik askısı aldım karamiladan
Kanzdan oda sıcaklık ve nem ölçer
Nexus ateşölçer
Ben de çanta önerisine açığım hatta şu sete bayılıyorum ama gereksiz pahalı gibi geldi bilemedim

Eklentiler

• IMG_1287.webp
    IMG_1287.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 140
Ya bende sadece ben uyanıyorum sanıyodum , ama sebepsizce uyanıyorum sizin de öyle mi ? Bi daha da uyuyamıyorum ve sabahın köründe de işe geliyorum :(

Ben herhalde alışverişe 30. Haftadan sonra başlarım. Zaten sadece kıyafet alacağım bir de bi bebek bakım çantası. Onun dışında kızıma yakın zamanda herşeyi aldık yeni bebiş de onları kullanır artık 😍

Kizlar ya ben bebisi cok asagilarda hissediyorum sezeryan cizgimin oralarda🙄 bu da beni tedirgin ediyor
Randevuma daha 1 hafta var
Sizce normal mi bu
Benim de tam olarak bikini bölgemdeki o üçgen alanın içinde hissediyordum. Bugün 19+5'iz sanki biraz daha göbek deliğime doğru çıktı.
Anne bebek çantası önerilerine açığım hanımlar.
Ben sadece çıtçıt bodyler 11 adet kısa ve uzun kol karışık ve bir iki takım,bir iki tulum aldım.
Bi ince battaniye 2 müslin battaniye incelerden.
Çorap ve emzik askısı aldım karamiladan
Kanzdan oda sıcaklık ve nem ölçer
Nexus ateşölçer
EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah - Elelebaby canım ben yüksek ihtimal bunu alacağım. İlla içine birşeyler dökülür makinede yıkayabilcek olmam ve çok detaylı bir çanta olması beni cezbetti.
Ben 19+4üm bugün , hala hareketini hissetmiyorum , en son 3 hafta önce gittim kontrole kendimi de evhamlandırmak istemiyorum ama meraktan da ölüyorum , inşallah yolundadır gerçekten 🙏🏻
Ben bugün 19+5'im. İlk gebeliğim ve kilolu olmama rağmen 1,5-2 haftadır hissediyorum. Genelde kilolu ve ilk gebeliği olanlar geç hisseder diyorlardı ama bence direk vücut yapısıyla alakası var. Ve bir günde hissetmeye başladım ben canım aniden oluveriyor :) Şuan otururken ve sırt üstü yatarken hissediyorum. Ayakta hissetmiyorum henüz.
kızlar 19+2 den bildiriyorum baş ağrılarım başladı :(
Bende bazen çok şiddetli hissediyorum ve 5 ayda dişimi sıkıp 2 kere parol içtim. İnşallah bu şekilde devam eder artmaz.
Ben de çanta önerisine açığım hatta şu sete bayılıyorum ama gereksiz pahalı gibi geldi bilemedim
Canım bende senin attığın çantayı düşünüyordum ama deri olması ve ağır olması benidüşündürdü. Birde yıkanamayacak olması.
Ben yüksek ihtimal attığımı alacağım.

Bir de kızlar ben böyle bir liste yaptım aldıkça üzerini çiziyorum size de tavsiye ederim. Ben büyük alışverişleri; bebek arabası, anne yani, süt pompası vs Kasımdaki indirimlere saklıyorum. Şimdilik favladım duruyorlar.
1757413296947.webp

Back
X