Ve balık burcu olmuşsun kadere bakiyi ki doğdun cici kız
Şubat ayında okudun muYaz bana ordan bir 40
Teşekkürleeer canımNice mutlu yıllaraherşey gönlünce olsun
İkimiz için olurYaa, henüz çok başlardayım. Birinin kafasından geçenleri okurken hoop birden başka birine geçiyor noluyoruz diyorum
Bazen bu değişimin farkına birkaç sayfa okuduktan sonra varıyorum
aklımdan geçmedi değil
monte cristo ortak okuma olabilir mi
Yok yavrum ya kitabın en başı bu. Spolier sayılmaz yani.Bu yorum spoiler içerir.
Belin mi ağrıyor yine canım ?
Yaşlanmak mı senin yaşındaki sayıların yerini değiştirince benim yaşımGünlerden bir gün 1998 gecesi 3 mart ve ben doğmuşum. Yaşlandım 23 oldum yaaaaaaa
2 kitapŞubat ayında okudun mu
1998 nedir ya araba modeli gibiGünlerden bir gün 1998 gecesi 3 mart ve ben doğmuşum. Yaşlandım 23 oldum yaaaaaaa
Tamam 40 yıllık hedef yazıyorum. Şubat ayında okuduklarını bildirm topiğine yazar mısın?2 kitapşubat da çok Kuran okudum o yüzden 4 kitap hedefimi tutturamadım
Hangi kitabı okuyordunŞurda yorulmuşum dinlenicem bi film açim dedim içimden bi ses demesin mi ki izleyeceğine kitap okurdun dedi
Ne biçim yazmışım çünkü yorgunum okuduğumu anlamam zaten en iyisi filme bakimŞurda yorulmuşum dinlenicem bi film açim dedim içimden bi ses demesin mi ki izleyeceğine kitap okurdun dedi
Çok ani oldu buTamam 40 yıllık hedef yazıyorum. Şubat ayında okuduklarını bildirm topiğine yazar mısın?Ferfecir Kitap Bildirim Topiği
He tamam canımYok yavrum ya kitabın en başı bu. Spolier sayılmaz yani.
1998 nedir ya araba modeli gibi
Mutlu yıllar tatlım. İyi ki doğdun
Çok ani oldu buya tutturamazsam hedefi
Sen beni önce bir dene bence
Eşin ile doğum yılımız aynı imiş ben Aralık doğumluyum 18 günle 1 yaş yemişim
Eşimde 1988 oda bi alt modelim
Teşekkürleeer canım benim
Torpillisin mi diyorsun yaniBen kampanyadan girdim negom. Sen üst paketsin tabi
Torpillisin mi diyorsun yanikafam karışık,üç gündür yeni kitabımı seçemedim zaten,onu mu okusam bunu mu diye diye ilk sayfalarını okudum çoğunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?