Evet başlarda çok sertti. Babasına bile akıl verip ahkam keserken sonrası çok tezat bir hale büründüHem sert, insanların çekindiği biri gibi anlatılıp hemde bu kadar pasif olması çok sinir bozucuydu. Çok zıttı bana göre.
Biraz enses gibi geldi banaMuazzezle evlenmeleri çook saçma geldi bana.sen küçükken bak abilik yap sonra evlen
KesinlikleAynen kızın anasının ne olduğu belligerçi tek atraksiyonu Şahinde sağladı . Yusuf çok ruhsuz yazışmış bir karakterdi
Öncesinde aşka dair çok bi ipucu vermeden hooop kaçtılar.Dimi ya bende şaşırdım hiç beklemiyordumona aşık olduğunu anlayınca sorun bende sadim.
Devamında ne yazacak ki? Geri dönüp intikam mı alacak.Sabahattin Ali nin ilk defa bir kitabı beni böyle rahatsız etti karakterleri.
Ama devamını yazmayı düşünüyormuş seri olarak belki degisecekti olaylar bilemiyoruz tabi ama bu kadarı ile olan kısım sinir bozucu idi bence
Benimde gitmedi.Ben okurken bekledim böyle bir klişe aslında ama hoşuma gitmedi açıkçası
Bence o hizmetçi kadının kızı ile birşeyler olabilirdi Yusuf ileÖncesinde aşka dair çok bi ipucu vermeden hooop kaçtılar.
Devamında ne yazacak ki? Geri dönüp intikam mı alacak.
Kim öldü kim kaldı belli değildi. Çok yarım kalmış gibi hissettim.
Kafası karıştı Yusuf'un benceMuazzezle evlenmeleri çook saçma geldi bana.sen küçükken bak abilik yap sonra evlen
Evliliğin ciddiyetini, karı koca olmanın o hissiyatını yaşamadı bencede. Hep bi abi merhameti vardı onda. Koruma iç güdüsü. E sonrası da malum işte. Göremedi hiç bişeyi. Ya da görmek istemedi.Biraz enses gibi geldi bana
Bende öyle olur diye umdum ama olmadı kız seviyordu sanırım onu yusyfta çok boş değildi bence.. muazzez kafaları karıştırdı benceBence o hizmetçi kadının kızı ile birşeyler olabilirdi Yusuf ile
Tek masum oydu benceKesinlikle.
Muazzez e aşık o bakkal çocuk Ali miydi adı o da pisi pisine gitti garip
Selahattin beyin onay vermesine de şaşırdım.Biraz enses gibi geldi bana
Lunaparka gittiklerinde ben Yusuf’un Muazzezi sevdiğini düşündüm aslında. Sonra da evlenmesine karşı çıkması. İsmini hatırlayamadım Büşra mıydı neydi Yusuf Muazzezden kurtulmak için onunla evlenecek sandımMuazzezin sevgisine kıyamadı güya. Belki de merhameti ile kabul etti evliliği.
Acaba kız en güvenilir Yusuf'u mu gördü de evlendiBende öyle olur diye umdum ama olmadı kız seviyordu sanırım onu yusyfta çok boş değildi bence.. muazzez kafaları karıştırdı bence
Bencede öyle olmalı idi ,evet kız seviyordu Yusuf ta o kadar sahip çıktı onlara ,sonra ne oldu birden anlamadım belki devamında onları bulabilirdi diye düşünüyorumBende öyle olur diye umdum ama olmadı kız seviyordu sanırım onu yusyfta çok boş değildi bence.. muazzez kafaları karıştırdı bence
İkizler burcu mudur nedirEvet başlarda çok sertti. Babasına bile akıl verip ahkam keserken sonrası çok tezat bir hale büründü
İlk bölüm ben çok üzülmüştüm. Gidişat beklediğim gibi gitmedi.Benimde gitmedi.
Kitabı Yusuf'un aşk entrikasindan çok, aile hayatı ve acısı üzerinde ilerleyecek sandım. Ki başta onu bulma anlarında çok etkilemişti sonra söndü gibi oldu.
Evet bende rahatsız oldum. Yani bu kadar çok kardeş gibi göstermeselerdi önceden.Biraz enses gibi geldi bana
Evet. Acele yazılmış gibiydi zaten. Anasının üzerinden heyecan yaratmışlar ama oda iğreti durmuş.Öncesinde aşka dair çok bi ipucu vermeden hooop kaçtılar.
Devamında ne yazacak ki? Geri dönüp intikam mı alacak.
Kim öldü kim kaldı belli değildi. Çok yarım kalmış gibi hissettim.
Kendisine de hayrı yoktu.Muazzez'e dokunan ölüyor arkadaş. En son kendi öldü
Yani olabilir anne öyle baba pasifAcaba kız en güvenilir Yusuf'u mu gördü de evlendi
İkizler burcunun neyi varmışİkizler burcu mudur nedir
İlk bölüm ben çok üzülmüştüm. Gidişat beklediğim gibi gitmedi.
Evet bende rahatsız oldum. Yani bu kadar çok kardeş gibi göstermeselerdi önceden.
Yok ya kan bağı yokki enses olsunBiraz enses gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?