- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Kadın eve meyhana kurduMuazzezin annesi de neymiş öyle arkadaş. Kızını resmen feda etti zenginlik uğruna. O sofralar vs. Tövbe yarabbim
Anneyi durduran babaymış meğerseYani olabilir anne öyle baba pasif
Eşim de ikizlerİkizler burcunun neyi varmış
Aynen bende öyle bekledim ama işin seyri değişti sonra. Muazezz de saf biraz ya sanırım annesinin lafıyla neler yaptıBencede öyle olmalı idi ,evet kız seviyordu Yusuf ta o kadar sahip çıktı onlara ,sonra ne oldu birden anlamadım belki devamında onları bulabilirdi diye düşünüyorum
Evet hissizligine vurgu yapılmış bir karakter zaten o kadar da olunmaz yaKendisine de hayrı yoktu.
Ölü gibi gezdi ortalıkta ne bir direniş, ne cesaret hiç bir şey yok.
Muazzez in dönüşü de bana enteresan geldi ,birden başkası çıkıverir di içindenAynen bende öyle bekledim ama işin seyri değişti sonra. Muazezz de saf biraz ya sanırım annesinin lafıyla neler yaptı
O şahinde yokmu oooKadın eve meyhana kurdu
Altın bileziklere tav olup gider muazzez sanmıştımYok ya kan bağı yokki enses olsun
gözü de yoktu muazzez farkindalik oluşturana dek.
Resmen kızını sergiye çıkardıMuazzezin annesi de neymiş öyle arkadaş. Kızını resmen feda etti zenginlik uğruna. O sofralar vs. Tövbe yarabbim
Yusuf durdurur diye evlenmelerine razı oldu zaar. Bir de şu diğer çocuğu sevmediğinden adını hatırlayamadımAnneyi durduran babaymış meğerse
Valla tam olarak öyle. Kızını sundu resmenKadın eve meyhana kurdu
O potansiyel de vardı ama yaşı çok küçük yaAltın bileziklere tav olup gider muazzez sanmıştım
Bence kendinide sergiye çıkardıResmen kızını sergiye çıkardı
Yusuf durdurur diye evlenmelerine razı oldu zaar. Bir de şu diğer çocuğu sevmediğinden adını hatırlayamadım
Kaymakam da heybetli makamli bir adam olmasına rağmen pek baskın değildi,zaafları vardı ama evet demek ki bir nebze durduruyormus sahinde yiAnneyi durduran babaymış meğerse
Orası da çok iğretiydi. Eski zamanda olsa 13 yaş nedir yavO potansiyel de vardı ama yaşı çok küçük ya
Abartı geldi banada o tavırlarEvet hissizligine vurgu yapılmış bir karakter zaten o kadar da olunmaz ya
İmkanı olsa mahalleyi de çıkarırdı o kapasite vardı ablamızdaBence kendinide sergiye çıkardı
Çok küçük iradesi zayıf olması normal.o yaşta birinin..Orası da çok iğretiydi. Eski zamanda olsa 13 yaş nedir yav
Bencede o kadar iyilik yapıp kurtardı kaymakamı falan ama olan ona olduTek masum
Gerçek manada enses değildi zaten ama aynı evin içinde abi kardeş gibi yaşayıp evlenmeleri onu hissettirdi banaYok ya kan bağı yokki enses olsun
gözü de yoktu muazzez farkindalik oluşturana dek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?