- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.091
- 598
boşuna sevinmeGünün en bomba tespiti
fark ettimboşuna sevinme
Ayy sory o zaman yanlış algı oluşturdumyok kuzu ben atlamadım.
Ben hic sevmemiştim onu yaaaGunaydin canlarsineklerin tanrisi 70. Sayfadayim. Sevdim kitabi
Hissizlerde bizdenAyy sory o zaman yanlış algı oluşturdumben hiç okumadım o yüzden Levine karşı hissizim
evet Levin iyidir :) Levin'in kısımları hem dönemi çok iyi anlatıyor hem de kitabı bir aşk romanı olmaktan kurtarıyor. aşk kitabı da olabilir, ben öyle zannediyordum ancak dönemin politik atmosferini de anlatmış. toprak sahiplerinin birliği zemtsovaların işe yaramazlığı, köylülerin hali ve gelecek olan ekim devriminin koşulları. Rus sosyetesinin ve sarayın lüks yaşamı çok güzel anlatılmış. bir tarih okuması gibi bir yandan. Levin de aslında bulunduğu sınıfı temsil de ediyor. Var olan ekonomik sistemi nasıl değiştirirm derdinde ancak evlenince çoluk çocuk derken devam edemeyecek gibi. sonunda göreceğim. Ama sevdim Levin'i :)hoş geldin arkadaşım. Levin iyidir hoştur değil miyalnız kaldım da destekçi arıyorum
Kaçıncı sayfadasınevet Levin iyidir :) Levin'in kısımları hem dönemi çok iyi anlatıyor hem de kitabı bir aşk romanı olmaktan kurtarıyor. aşk kitabı da olabilir, ben öyle zannediyordum ancak dönemin politik atmosferini de anlatmış. toprak sahiplerinin birliği zemtsovaların işe yaramazlığı, köylülerin hali ve gelecek olan ekim devriminin koşulları. Rus sosyetesinin ve sarayın lüks yaşamı çok güzel anlatılmış. bir tarih okuması gibi bir yandan. Levin de aslında bulunduğu sınıfı temsil de ediyor. Var olan ekonomik sistemi nasıl değiştirirm derdinde ancak evlenince çoluk çocuk derken devam edemeyecek gibi. sonunda göreceğim. Ama sevdim Levin'i :)
Kaçıncı sayfadasın
Levin aslında kader kurbanıydı diye başlar cümleye
Muneeeeeeeay ben bunu niye düşünemedim ki
Levin sanki senin sevgilinmiş gibi anlatsanafake olarak gelenler oluyor ya, hepsi benzer konular. 9 mart konulu bütün konular da levin olur
ay burda iyi yine, 1948 yapımı bir filme baktım gece, ordaki daha beterdiLevin aslında kader kurbanıydı diye başlar cümleye
Şu tipi nasıl sever insan yaa.
İlk sayfada ayın yazarı ve ayın kitabı gibi bilgiler mevcut. Bu ay Demir Ökçe ortak kitap, ortak yazarımız da Sait Faik Abasıyanıkçok güzelmiş :) bu ayın kitabı ne? çok güzel bir etkinlik :)
Toz kondurmaz kiLevin sanki senin sevgilinmiş gibi anlatsanaBDV de karakterini yaz acaba beni seviyor mu? adamın derdi ne
inan ban olmasa ucunda yapardım bunu . Harika fikirLevin sanki senin sevgilinmiş gibi anlatsanaBDV de karakterini yaz acaba beni seviyor mu? adamın derdi ne
orjinali tatlı çocuk ama. gülünce baya gideri var HAHAHAHHAHAay burda iyi yine, 1948 yapımı bir filme baktım gece, ordaki daha beterdi
Hemen bakmam lazımay burda iyi yine, 1948 yapımı bir filme baktım gece, ordaki daha beterdi
Mune'den izin isteyeliminan ban olmasa ucunda yapardım bunu . Harika fikir
çok teşekkür ederim :)İlk sayfada ayın yazarı ve ayın kitabı gibi bilgiler mevcut. Bu ay Demir Ökçe ortak kitap, ortak yazarımız da Sait Faik Abasıyanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?