- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Bende sormaAlıntılamaları becerememişim bile
Bugün hiç okumadım, full çene hep çene
Ben severek okumuştum keyiflinojumalar Paulo Coelho candırBen de portobella cadisini okumaya niyetliyim. Akademik işlerden başımı kaldırabilirsem roman okumaya geri döneceğim inşallah
Teşekkür ederim bilgilendirme için. O zaman ben de vazgeçiyorum kurstanHerkese merhaba
Oğlumun uyku düzeni bu aralar gayet iyi daha çok okuyorum çok şükür ama biten kitap yok daha
Eki Görüntüle 2800540
bunlar son aldığım kitaplar. Belki ilginize çeken olur diye paylaşmak istedim.
C Calcifer hızlı okuma kursundan çok verim aldığımı söyleyemeyeceğim. Daha çok hafıza tekniklerine ağırlık vermiş ve ezber üzerine yoğunlaşmış. Bir de roman türü kitapları yine aynı şekilde yani iç seslendirme ile okuyorum diyor. O yüzdne bana pek bir şey katmadı malesef.
Daha ay bitmedi canım hemen umudunu kesme marttanÇok yoğun Cuma'dan sevgiler herkese
Bu ayın çok verimsiz geçtiğini de şuraya not düşeyim
Romanları içsel seslendirmeyle mi okuyun diyo? Yoksa siz mi öyle yapiyosunuz? Hızlı okumak için içsel seslendirme yapmamak gerekir çünkü.Herkese merhaba
Oğlumun uyku düzeni bu aralar gayet iyi daha çok okuyorum çok şükür ama biten kitap yok daha
Eki Görüntüle 2800540
bunlar son aldığım kitaplar. Belki ilginize çeken olur diye paylaşmak istedim.
C Calcifer hızlı okuma kursundan çok verim aldığımı söyleyemeyeceğim. Daha çok hafıza tekniklerine ağırlık vermiş ve ezber üzerine yoğunlaşmış. Bir de roman türü kitapları yine aynı şekilde yani iç seslendirme ile okuyorum diyor. O yüzdne bana pek bir şey katmadı malesef.
kız o kadar da değilTeo’nun oyunu mu yoksa buKitaplara çaktırmadan levin mi ekliyor tez yazıyorum dediği bu mu yoksa
kız o kadar da değilhem Levin kim sildim onu zihnimden
Nazar var üstümüzde
Bak bu çok mantıklı
Evet ben de çok severimÇok yoğun Cuma'dan sevgiler herkese
Bu ayın çok verimsiz geçtiğini de şuraya not düşeyim
Ben de çok severimBen severek okumuştum keyiflinojumalar Paulo Coelho candır
Upps yanlış alıntıEvet ben de çok severim
Hayırlı akşamlar limonsuzum. Nasılsın?Hayırlı akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?