Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok abisi ile kocası, o da saklamalarına yardımcı olmuş. Temele gömüp üzerine ev yapmışlardı galiba. Kadın aslında evden giden kızını aramaya gelmişti. sonra olaylar değişti
Evin temeli sağlam olsun dediyse. Gömdükleri adamın adı Temel mi acaba

Karamazov kardeşler için güzel yorumlar okumak cesaret verdi. Dolapta okunmayı bekliyor çünkü. Kalın olduğu için yemez diye korktuğum doğrudur. Bu ara üst üste sıkıcı kitaplar okudum. Bu gün Mahkum prensese başlayacağım. C Calcifer sana güveniyorum bacım. İnşallah nefes almadan okurum. Mart ayı dert ayı olmaz benim için

hahaha yok olmaz bir Anna değil ondan kesin eminim
Ama Rus edebiyatında kitaptan bağımsız konuları uzatmayı seviyorlar. Hıristiyanlık dedi mesela başlıyor Hıritiyanlığın tarihçesini anlatmaya

hahaha yok olmaz bir Anna değil ondan kesin eminim
Ama Rus edebiyatında kitaptan bağımsız konuları uzatmayı seviyorlar. Hıristiyanlık dedi mesela başlıyor Hıritiyanlığın tarihçesini anlatmaya
Deniz işçilerinde bu tarihçe olayını okudukça midem bulandı. Daha kötüsü olamaz sanırım.

Müge anlıda çıkıyordu geçen yıl canım. Sonra birini öldürdükleri ortaya çıktı hapse girdi. @H M özlü sözleri olan videoyu atsana
teşekkür ederim. Vay arkadaş dedim

Bunu anlatana kadar Monte Cristo Kontu'nu okurum

Natsume okuyacakmış. Peşine takılalım
Hadi başlayalım hemen bugün
Yalnız değilmişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…