Evin temeli sağlam olsun dediyse. Gömdükleri adamın adı Temel mi acabayok abisi ile kocası, o da saklamalarına yardımcı olmuş. Temele gömüp üzerine ev yapmışlardı galiba. Kadın aslında evden giden kızını aramaya gelmişti. sonra olaylar değişti
Elveda Levin
Belası da okunduElveda Levinseni daha fazla müdafaa edemeyeceğim
SonundaElveda Levinseni daha fazla müdafaa edemeyeceğim
Teo da levinden vazgeçtiğine göre artık levinci olabilirzBelası da okundu
ben de selasını okurum olur biterBelası da okundu
hahaha yok olmaz bir Anna değil ondan kesin eminimKaramazov kardeşler için güzel yorumlar okumak cesaret verdi. Dolapta okunmayı bekliyor çünkü. Kalın olduğu için yemez diye korktuğum doğrudur.Bu ara üst üste sıkıcı kitaplar okudum. Bu gün Mahkum prensese başlayacağım. C Calcifer sana güveniyorum bacım. İnşallah nefes almadan okurum. Mart ayı dert ayı olmaz benim için
Deniz işçilerinde bu tarihçe olayını okudukça midem bulandı. Daha kötüsü olamaz sanırım.hahaha yok olmaz bir Anna değil ondan kesin eminim
Ama Rus edebiyatında kitaptan bağımsız konuları uzatmayı seviyorlar. Hıristiyanlık dedi mesela başlıyor Hıritiyanlığın tarihçesini anlatmaya
Bu adamdan kaçış yok mu çook tırstım
Kitabı çok duygu yüklü bi şekilde okuyordum. Çok da sevdim. Bi anda Levin'i görünce gülmeye başladımBu adamdan kaçış yok mu çook tırstım
hahahahha bu ne beee. Mücella seni okumayacağım
Hangi kitap o ben yanına yaklaşmayayımKitabı çok duygu yüklü bi şekilde okuyordum. Çok da sevdim. Bi anda Levin'i görünce gülmeye başladımama çok güzel bir kitap ya kesinlikle okunmalı
C Capanin Gururu Teyom okusun onuHangi kitap o ben yanına yaklaşmayayım
hahahahha bu ne beee. Mücella seni okumayacağım
Hayır hayır kesinlikle okuyunHangi kitap o ben yanına yaklaşmayayım
Teo’nun oyunu mu yoksa buC Capanin Gururu Teyom okusun onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?