Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hahaha yok olmaz bir Anna değil ondan kesin eminim
Ama Rus edebiyatında kitaptan bağımsız konuları uzatmayı seviyorlar. Hıristiyanlık dedi mesela başlıyor Hıritiyanlığın tarihçesini anlatmaya
Bizim de böyle bir Kurgu Yönetmenimiz var acaba çok mu Rus Edebiyatı okudu İlk gördüğümde soracağım adam inşallah yanlış anlamaz

Bizi İstanbul'da yaşamaya mecbur bıraktığı için hiç sevmiyorum sektörü
Eşim 12 yıldır bu sektörde ve çok emek vermiş hadi bırak İzmir'e gidelim de diyemiyorum
İstanbul dertlisiyim Limonsuzum:)

Bizi İstanbul'da yaşamaya mecbur bıraktığı için hiç sevmiyorum sektörü
Eşim 12 yıldır bu sektörde ve çok emek vermiş hadi bırak İzmir'e gidelim de diyemiyorum
İstanbul dertlisiyim Limonsuzum:)
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık derler ya.
Yapacak bişey yoksa sevmeye çalışacaksın tatlım inşAllah istediğin gibi bi hayata kavuşursun

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık derler ya.
Yapacak bişey yoksa sevmeye çalışacaksın tatlım inşAllah istediğin gibi bi hayata kavuşursun
Aynen tam olarak öyle canım:) Çok teşekkür ederim

Bu gece güzel bir gece. Kızım uyudu inşallah kesintisiz uyur. Bende Mahkum prensesi aldım koltuğun köşe kısmına geçtim ayakları uzattım. Akıcı gitmesi için dualarımı ettim. Şimdi başlıyorum. Hızlı okumayı diliyorum. Yavaş okuyacaksamda sıkılmadan okunsun istiyorum. Çok amin. Hedef 20 Mart’ta bitmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…