Karar verdin mi
Sepete eklendiVerdim ve arkadaşlar insaflı olmamı söylemişti O sebeple minik bi kitap seçtim dün hediye edildi ama hazirana kadar bekleyecek okunmayı:)
Amin Maalouf - Empedokles'in Dostları diyorum:)
Leva'nın dostları ne derler uygun mudur
Daha önce hiç okumadım, elimde bir de Semerkant var bekleyen.:) Çok hızlısın tatlım
Sever misin yazarı ?
Ay günaydın demeye dilim varmıyorGünaydın iyi hafta sonları ferfecir sakinleri
@_Reyyan
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@Samsonn
Chocolita
@firdefs
@Seridina
Nosking
@pomegranate_
Günaydın Ballı irmikliGünaydın iyi hafta sonları ferfecir sakinleri
@_Reyyan
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@Samsonn
Chocolita
@firdefs
@Seridina
Nosking
@pomegranate_
Niye ki? Rabbim ferahlık versin içine.güzel bir gün geçirmen dileğiyleGünaydın herkese. Mutlu günler. Ben çok mutsuz stressli başladım bari güzel devam etsin
Çok teşekkür ederim. :) Hiç yoktan tartışma çıkardım üzdüm kendimi de eşimi de. Şimdi de böyle yaptığım için üzgünümNiye ki? Rabbim ferahlık versin içine.güzel bir gün geçirmen dileğiyle
Hepimiz zaman zaman yapıyoruz canım. Eşimin gönlünü al, güzel bir hafta sonu geçirinÇok teşekkür ederim. :) Hiç yoktan tartışma çıkardım üzdüm kendimi de eşimi de. Şimdi de böyle yaptığım için üzgünüm
Semerkant bence en en güzeli:)Daha önce hiç okumadım, elimde bir de Semerkant var bekleyen.
Ama nedense sanki böyle çok seveceğim gibi bir his uyandırıyor bende, inşallah yanılmam.
Canım tatlı çekmiştir ve diyetteyimdirGünaydın Ballı irmikli
Haha zaten ağlama krizine girdim, korkusundan o benim gönlümü almak zorunda kaldıHepimiz zaman zaman yapıyoruz canım. Eşimin gönlünü al, güzel bir hafta sonu geçirin
Yok yok vicdan yapma. Erkekler pişman eder muhakkak. İleriki zamanlara sayarsınHaha zaten ağlama krizine girdim, korkusundan o benim gönlümü almak zorunda kaldıböyle olunca da insan daha çok vicdan yapıyor.
Hangimiz yapmıyoruz ki canım bunu:) Zaten önemli olan bunu anlayıp düzeltebilmek:) Günün güzel geçsinÇok teşekkür ederim. :) Hiç yoktan tartışma çıkardım üzdüm kendimi de eşimi de. Şimdi de böyle yaptığım için üzgünüm
Ay çok güldümYok yok vicdan yapma. Erkekler pişman eder muhakkak. İleriki zamanlara sayarsın
Teşekkürler ) bazen çok bunalıyorum sinirimi çıkacak birileri de yok tribim ancak ona. Ama doğru artık kendime çeki düzen vereceğimHangimiz yapmıyoruz ki canım bunu:) Zaten önemli olan bunu anlayıp düzeltebilmek:) Günün güzel geçsin
Bazen miiTeşekkürler ) bazen çok bunalıyorum sinirimi çıkacak birileri de yok tribim ancak ona. Ama doğru artık kendime çeki düzen vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?