Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım sağ Salim git dön inşallah dün fena kar yağdı inşallah uçakla gidiyorsundur
Git git ben burda karları sularım gözyaşlarımla

Günaydın delikanlı
Sukur canin rahat geldik istanbula. Ama dedigin gibi cok fazla kar yagisi vardi ve ucak kalkamiycak diye korktum. Megersem kar bizim orda varmis havaalaninda yagis yoktu

Ben de Drizztin maceralarının ikinci kitabındayım. Güzel akıcı gidiyor ama bu günlük bu kadar okuma deyip kapattım )
Canim sen kitapi elinden birakmayi unutuyon anladigim kadariylabi alarm falan kur bence

Levinin laneti bence
Çok mantıklı
Herkese merhaba. Buralarda yeniyim ve aranıza katılmak istiyorum. Şu an Oblomov kitabını okuyorum ve 268. sayfadayım.
Merhaba, hoş geldiniz
Sukur canin rahat geldik istanbula. Ama dedigin gibi cok fazla kar yagisi vardi ve ucak kalkamiycak diye korktum. Megersem kar bizim orda varmis havaalaninda yagis yoktu
Hayırlı yolculuklar canım ailenin yanında gidecektin değil mi ? İyi tatiller

İyi şükür sağ Salim varmışsınız canım kar bi tek burda var galiba memlekette ağaçlar çiçek açtı bizde kar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…