Ayrinti degil onemsiz bir ayrintiyizŞuan oğluma bakıyorum ve onun için sadece bir ayrıntı olduğumu kabullenmeye çalışıyorum
Bende vereyim ara gazı tam olsun diyorsunBen kardeşimin Hikayesi'ni okuyorum canım. Dün 35 sayfa okudum.
Ne iyi yapmışsın canım ☺ çok tatlı
Vaaauvv gerçekten çok havalı
önemsiz ayrıntı mı yapmış biziEki Görüntüle 2803863
Bu kitaba cok hevesle baslamistim ama suan icin hayalkirikligi benim icin. Belkide bana sen onemsiz bir ayrintisin dedigi icindir
Bu ne minicik bişeyyerim ben bunu
Yaaa çook güzelll
Yaaa çok tattlııı oyy maşallah
Teşekkür ederimHangi dile çeviriyorsunuz? Vays, çok havalıııı
Bu ne yaaa 3 cm!! Çok sevimliii, çok güzel bir ömrü olsun seninle inşallah
Ooo gittikçe daha ilginç bir hal alıyor valla. Okulunda mı öğrendiniz dili?Siz deyince valla bana da havalı geldi ama değil
Çeviriyorum derken Türkçeyi kastetmiştim.Farsça aslını okuyorum. Sonra kendi çevirdiğimi halihazırda olan iyi bir çeviri ile karşılaştırıyorum. Bir nevi farsçamı geliştiriyorum işgüzarlık yani
Burdan başlıyor canımKızlar Kuyucaklı kaçıncı sayfadaydı ya da hangi gün? Okuyayım oraları
Şu an onu gediğini hayalettim.Bu ne minicik bişeyyerim ben bunu
Yam yam gibi hissettim kendimiŞu an onu gediğini hayalettim.
Ben de artık böyle okuyamadıklarımı bırakıyorum. Çaldığı zamanıma üzülüyorumHayatimda 2.defa bir kitabi bırakıyorum sanirim. Ben ki okuyamadigim kitabi gunde 1 sayfa bile okuyup 1 senede bitirmis insanim. Asiri hayalkirikligi oldu benim icin.. çöp resmen.
Benim tospik aşı oldu birkaç gündür okuyamıyorum desem yeridir. Sadece okuldayken Çocuk Resimleri Analizi kitabımı okuyorum. Bu da sindire sindire okumam gereken bir kitap biraz ağırdan alıyorum.Günaydın kitap Kurtları,
Geldi bahar ayları, gevşedi gönül yayları mı oldu acaba
Bir sakinlik hissediyorum topikte. Hadi bakalım kimler hangi kitabı okuyor yazsın
@_Reyyan
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
@teolog8579
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
JES
@Otrera
@Bonus
Nego
@Chocolita
@Nosking
@pomegranate_
@Seridina
Samsonn
@firdefs
nemesis
Ay şaka gibi, bu hangi yazarın hangi kitabı? Kazara alırım falan neme lazım, parama yazık.Hayatimda 2.defa bir kitabi bırakıyorum sanirim. Ben ki okuyamadigim kitabi gunde 1 sayfa bile okuyup 1 senede bitirmis insanim. Asiri hayalkirikligi oldu benim icin.. çöp resmen.
Bana da bir nazar değdi sankiBen bir haftadır kitap okuyamıyorumAnna'nın laneti
Dayağı övüyor mu gömüyor mu belli değil. Sanatçı bu eserinde ne anlatmış acaba gibi bi kitap olmuş.Hayatimda 2.defa bir kitabi bırakıyorum sanirim. Ben ki okuyamadigim kitabi gunde 1 sayfa bile okuyup 1 senede bitirmis insanim. Asiri hayalkirikligi oldu benim icin.. çöp resmen.
Negocum senin topiğe gelmeye yüzüm yok ama bak burda karşıma çıktınBana da bir nazar değdi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?