Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo gittikçe daha ilginç bir hal alıyor valla. Okulunda mı öğrendiniz dili?

Ben de 3 aydır Farsça çalışıyorum, pek yoğun olmasa da. Bu nasıl güzel, ne eğlenceli bir dilmiş, bu kadarını beklemiyordum. İlk başlarken duyunca azıcık kulak aşinalığım olsun, Hello, where are you from çapında bana yeter diyordum. Ama dili çok sevdim, belli bir seviyeye gelince Mesnevi okumaya başlayacağız inşallah

Ömer Hayyam Batı'da en çok okunan Doğuluymuş yanlış hatırlamıyorsam.

Kızlar Kuyucaklı kaçıncı sayfadaydı ya da hangi gün? Okuyayım oraları
Burdan başlıyor canım

Hayatimda 2.defa bir kitabi bırakıyorum sanirim. Ben ki okuyamadigim kitabi gunde 1 sayfa bile okuyup 1 senede bitirmis insanim. Asiri hayalkirikligi oldu benim icin.. çöp resmen.
Ben de artık böyle okuyamadıklarımı bırakıyorum. Çaldığı zamanıma üzülüyorum

Benim tospik aşı oldu birkaç gündür okuyamıyorum desem yeridir. Sadece okuldayken Çocuk Resimleri Analizi kitabımı okuyorum. Bu da sindire sindire okumam gereken bir kitap biraz ağırdan alıyorum.
Hayatimda 2.defa bir kitabi bırakıyorum sanirim. Ben ki okuyamadigim kitabi gunde 1 sayfa bile okuyup 1 senede bitirmis insanim. Asiri hayalkirikligi oldu benim icin.. çöp resmen.
Ay şaka gibi, bu hangi yazarın hangi kitabı? Kazara alırım falan neme lazım, parama yazık.

Dayağı övüyor mu gömüyor mu belli değil. Sanatçı bu eserinde ne anlatmış acaba gibi bi kitap olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…