- 12 Haziran 2019
- 19.769
- 121.948
- 598
- 37
Hayır yani öyle bi anlatmış ki iki gencin aşkını okuyorum sandım(gazeteci kız)35 görünümlü 58lik abi
Benim tospik aşı oldu birkaç gündür okuyamıyorum desem yeridir. Sadece okuldayken Çocuk Resimleri Analizi kitabımı okuyorum. Bu da sindire sindire okumam gereken bir kitap biraz ağırdan alıyorum.
Ay şaka gibi, bu hangi yazarın hangi kitabı? Kazara alırım falan neme lazım, parama yazık.
Bolum basligi dayak cennetten cikmadir idi. Dayagi geecekten gerekliyse kullanin etkisini zayiflatmayin filan diyor. Baya baya övüyor yani..Dayağı övüyor mu gömüyor mu belli değil. Sanatçı bu eserinde ne anlatmış acaba gibi bi kitap olmuş.
Bu kitabın yazarı bide yabancı mı?Bolum basligi dayak cennetten cikmadir idi. Dayagi geecekten gerekliyse kullanin etkisini zayiflatmayin filan diyor. Baya baya övüyor yani..
Evet. Diyorum ya amerikanin adem gunesi cikti adam.Bu kitabın yazarı bide yabancı mı?
Yakinda cocuk resimleri analizi dersi alacagim online. Kitap faydali mi önerirmisin banada?Benim tospik aşı oldu birkaç gündür okuyamıyorum desem yeridir. Sadece okuldayken Çocuk Resimleri Analizi kitabımı okuyorum. Bu da sindire sindire okumam gereken bir kitap biraz ağırdan alıyorum.
Ay şaka gibi, bu hangi yazarın hangi kitabı? Kazara alırım falan neme lazım, parama yazık.
C Capanin Gururu Teyom dikkat et benceBana da bir nazar değdi sanki
Sayfaya sadece iş mi yazıyoruz limonsuz,ilahiNegocum senin topiğe gelmeye yüzüm yok ama bak burda karşıma çıktınkesin gerçekten küren var
Nasıl da güzel okuyordum oysaki,demek onun yüzünden olduC Capanin Gururu Teyom dikkat et bence
Tabi hem o bir deSayfaya sadece iş mi yazıyoruz limonsuz,ilahi
Nasıl da güzel okuyordum oysaki,demek onun yüzünden oldu
Bu sefer hiç bir suçum yok benimTabi hem o bir deLife light var. çok dikkatli olmalısın
Çıkart göster o zaman
Çıkart göster o zaman
Artık her şey bizden mi biliniyor ne
adınız çıkmış ona, inmiyor dokuzaArtık her şey bizden mi biliniyor ne
ne anlatıyor kiHer şey seninle başlar sayfa 50 den bildiriyorum
İmkanım olsa da şu kitabı tüm ülkeye dağıtıp okumalarını sağlayabilsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?