Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
alışkın değil ya ondan öyle demiştir. Bak göreceksin sen okumaya devam et eşin sana hediye almaya başlayacak kitapları
Yıllardır okuyorum hiç almadı hediye doğum günümde kendim ekliyorum sepete aldırıyorum
Çiçek alır bol bol

Yıllardır okuyorum hiç almadı hediye doğum günümde kendim ekliyorum sepete aldırıyorum
Çiçek alır bol bolBen
Benimkinin kolayına geliyor Limit veriyor al diyor ya da şifremi alıyor kendi favorilerden ekleyip alıyor
Bu doğum gününde kitaplığa ek istemem lazım. Kitaplar sığmıyor artık

Yeni uyandım şu an makyajsız Yıldız Tilbe gibiyim
Paris ve Londra'da Beş Parasız'da dün gece 210'da kalmışım. Bugün biter Allah'ın izniyle
Ooo baya hızlı okuyorsun. Dikkat et nazara gelme

alışkın değil ya ondan öyle demiştir. Bak göreceksin sen okumaya devam et eşin sana hediye almaya başlayacak kitapları
Bu bizde öyleydi. Kitap almak için can atardı. Kocam bey Boş olduğum anda elimde kitap görmekten fenalık gelmiş olacakki. Son aldığım kitapları duyunca allah akıl fikir versin dedi.
Kitapları koyacak yerin yok taşınınca nasıl olacak diye kıvırmaya başladı.

Herkese merhaba.
bugün çok erken başladım güne. Kızım sabah tersinden kalktı okula gidene kadar burnumdan getirdi. Her şeye ağladı aklınıza gelebilecek herşeye. Okulda red nose day varmış. Kırmızı giyinmesi iyi olurmuş. Ne mümkün lacivert giydi. Kırmızı kilotlu çorap ve kırmızı badiyle toparladık. Kırmızı elbise istemedi. Bir ara ağlayacaktım.
bugün sanırım koşulsuz ebeveyne başlarım. Bu sinir hallerinden sonra belki faydası olur

benim çocuğum yok ama ailede çocuk çok. Çocukların bu halleri bana çok komik geliyor. çocuğum olursa o ağlarken ben gülerim, çocuğumun psikolojisi bozulur diye çok korkuyorum

benim çocuğum yok ama ailede çocuk çok. Çocukların bu halleri bana çok komik geliyor. çocuğum olursa o ağlarken ben gülerim, çocuğumun psikolojisi bozulur diye çok korkuyorum
Zor gülersin gibime geliyor. Anne olunca faklı bi frekansa geçiliyor. Ben ya sinirleniyorum yada ağlıyorum beraber. İnşallah gülmeden sakin kalmayı başarırsın. Sonra güldüğüne pişman eder valla bu çocuk milleti

Iza'nın Şarkısı'nın son 100 sayfası kaldı. bitince "var olmanın dayanılmaz hafifliği" ne başlayacağım. benim için çok geç kalınmış bir kitap. hoşuma gider umarım...
O kitabı okumuştum bende hızlı akmıştı. Uzun zaman önceydi. Konusu aklımda ama silikleşmiş biraz. Hatırladığım sadık kalamayan bi adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…