Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anne olmadığımdan sanırım komik geliyor bana da davulun sesinin uzaktan hiş gelmesi gibi şu sıkıntılarım geçip belimi doğrultayım da o da olur umarım

O kitabı okumuştum bende hızlı akmıştı. Uzun zaman önceydi. Konusu aklımda ama silikleşmiş biraz. Hatırladığım sadık kalamayan bi adam
ben geç kaldım okumak için nasıl atladım ben de bilmiyorum. Sadık kalamayan dediniz de aklıma tam aksi olan "kolera günlerinde aşk" kitabı geldi.

Neredeyse aynı muhabbet geçti bugün aramızda
Eskiden hediye kitaplar alan adam bugün gelmiş ne zaman bitecek bu her ay kitap almalar, evde bir sürü okumadığın kitap var tırı vırı
Sonra dediğine diyeceğine pişman ettim tabii ki

ciddi ciddi kendimden korkmaya başladım ya. Gidip de bdv de konu açayım. Nazarım değiyor, üzerimde büyü mü var diye
Öyle bir konu vardı ya yenilerde açmıştı biri. Maşallah dediği 40 gün yaşamıyormuş Düğününe gittiği arkadaşları boşanmış falan

Bugün ancak girebildim guruba bildirimlere bi baktım C Calcifer tarafından iki defa etiketlenmisim. Dedim biri günaydın diğeri kesin fırça bu saatte kadar nerelerdesin sen diye
Deneme yaptım ama yoktun Neyse senin yokluğun az. Yakında uğramayanlara sürprizim var

Merhaba hanımlar...

Foruma yazdığım gün banlanmam sebebiyle 5 gün rötarlı olarak başlığa döndüm. Bu sürede Dava ve Vebayı bitirdim. Haruki Murakami'nin kitaplarını aldım, onlara başladım. Şu anda Sahilde Kafka ve İmkansızın Şarkısı adlı kitaplarını okuyorum. Yazarın kalemini sevdim.

imkansızın şarkısını sevmiştim ben. dönemini güzel anlatmış. farkı bir coğrafya edebiyatı olarak sevmiştim. hatta "100 yen ödedim" gibi cümlelerden dolayı yen hesabı yapmıştım internetten

Erkeklerin ayarı yok valla. Neyseki hepsi aynı içim rahatladı

hanımlar selammmm
Yoğunluktan bakamadım topiğe. Bülbülün kırk şarkısını bitirdim sonunda midi boy ama kalın çok oyaladı. Hz Muhammed’in hayatını anlatan roman tadında bir siyer. Ben beğendim tavsiye ediyorum. Ayrıca kral kaybederseyi sesli kitaptan bitirdim şimdi camdaki kızdayım. Sesliler sayılmıyor diye hatırlıyorum kitap bildirimine yazmıyorum bu yüzden. Yeni kitabım Ayşe Kulinden Sevdalinka...

Herkese iyi okumalarrr

Eklentiler

• 50130772-E12E-4B7E-A14A-C071F6D3E4CA.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 29
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…