herkes bilecek C Capanin Gururu Teyom
bugün daha iyiyim teşekkürler :)Teşekkürler seni sormalı
anne olmadığımdan sanırım komik geliyor bana daZor gülersin gibime geliyor. Anne olunca faklı bi frekansa geçiliyor. Ben ya sinirleniyorum yada ağlıyorum beraber. İnşallah gülmeden sakin kalmayı başarırsın. Sonra güldüğüne pişman eder valla bu çocuk milleti
ben geç kaldım okumak içinO kitabı okumuştum bende hızlı akmıştı. Uzun zaman önceydi. Konusu aklımda ama silikleşmiş biraz. Hatırladığım sadık kalamayan bi adam
ciddi ciddi kendimden korkmaya başladım ya. Gidip de bdv de konu açayım. Nazarım değiyor, üzerimde büyü mü var diyeherkes bilecek C Capanin Gururu Teyom
Neredeyse aynı muhabbet geçti bugün aramızdaBu bizde öyleydi. Kitap almak için can atardı. Kocam bey Boş olduğum anda elimde kitap görmekten fenalık gelmiş olacakki. Son aldığım kitapları duyunca allah akıl fikir versin dedi.
Kitapları koyacak yerin yok taşınınca nasıl olacak diye kıvırmaya başladı.
Öyle bir konu vardı yaciddi ciddi kendimden korkmaya başladım ya. Gidip de bdv de konu açayım. Nazarım değiyor, üzerimde büyü mü var diye
Allahtan her saat başı burdayımDeneme yaptım ama yoktunNeyse senin yokluğun az. Yakında uğramayanlara sürprizim var
Hamarat insanın hali başka oluyorBütün evin işi bitti oturuyorum bende ne olsun
imkansızın şarkısını sevmiştim ben. dönemini güzel anlatmış. farkı bir coğrafya edebiyatı olarak sevmiştim. hatta "100 yen ödedim" gibi cümlelerden dolayı yen hesabı yapmıştım internettenMerhaba hanımlar...
Foruma yazdığım gün banlanmam sebebiyle 5 gün rötarlı olarak başlığa döndüm.Bu sürede Dava ve Vebayı bitirdim. Haruki Murakami'nin kitaplarını aldım, onlara başladım. Şu anda Sahilde Kafka ve İmkansızın Şarkısı adlı kitaplarını okuyorum. Yazarın kalemini sevdim.
Erkeklerin ayarı yok valla. Neyseki hepsi aynı içim rahatladıNeredeyse aynı muhabbet geçti bugün aramızda
Eskiden hediye kitaplar alan adam bugün gelmiş ne zaman bitecek bu her ay kitap almalar, evde bir sürü okumadığın kitap var tırı vırı
Sonra dediğine diyeceğine pişman ettim tabii ki
Aa boleyn kızını okursun sanmıştımBen kitaplarımı seçtim. Platon Devlet ve Koşulsuz Ebeveynlik Alfie Kohn. İkisini birlikte okumak için yola çıkıldı. İnşallah yolda kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?