- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Henry’nin aşk hayatı çok heyecanlıO kadar kolay okunuyor ki
Ben de çok ön yargılıydım ama Mahkum Prenses'i 5 günde sadece akşamları okuyunca geç bile kalmışım dedim
2. Kitabın başında adamın oğlu olduğunu öğrendimHenry’nin aşk hayatı çok heyecanlı
Aliskanligim ilerlesinde bir gun bende cesaret edip baslayayim özendim bakO kadar kolay okunuyor ki
Ben de çok ön yargılıydım ama Mahkum Prenses'i 5 günde sadece akşamları okuyunca geç bile kalmışım dedim
Çok keyifli gerçekten. Okuyunca neden bu kadar geç kalmışım diyeceksinAliskanligim ilerlesinde bir gun bende cesaret edip baslayayim özendim bak
Metresten o velet2. Kitabın başında adamın oğlu olduğunu öğrendim
Vayyy onuda tebrik edeyim sizde bir gün beni edersinizÇok keyifli gerçekten. Okuyunca neden bu kadar geç kalmışım diyeceksinHatta beatitude de okudu.
Hiç korkma cidden okurken zevk alınıyorVayyy onuda tebrik edeyim sizde bir gün beni edersiniz
Ne deniliyordu o çocuklaraMetresten o velet
Edeceğiz tabi kiVayyy onuda tebrik edeyim sizde bir gün beni edersiniz
Ne deniliyordu o çocuklara
Tam da sevdigimiz seylerHiç korkma cidden okurken zevk alınıyorentrika aşk ihanet herşey bu seride
Kimden oldu2. Kitabın başında adamın oğlu olduğunu öğrendim
Hediye olayı cazip geldiEvet bir ara kargo ile ilgili sıkıntılar vardı. Yenilemişer kendilerini. PTT kargo harici 2 kargo firması daha eklemişler. Bir de 100tl üzerinde hediyelerden seçebiliyorsunuz. Fiyat konusunda Amazon ila başabaş gidiyor. Ben bu kitapların siparişini Çarşamba verdim cumartesi geldi mesela
Övgü alan bi kitap. Prof. Selçuk şirin tavsiye etmişti hemen listeme ekledim. Eğer o tavsiye ediyorsa kesinlikle bana katacağı bir şey vardır. Ne anlattığını da söylemişti ama hatırlamıyorum henüz sıra gelmedi ona.Kızlar latife tekin okudunuz mu hiç. Sevgili arsız ölüm diye bir kitabınım pdf ini buldum da
Ben okudum. Hatta iki kitabını okudum. Dili değişik bir yazar. Bu kitabı da bence güzeldi. pdf olduğu için denemeye değer bence. SevebilirsinKızlar latife tekin okudunuz mu hiç. Sevgili arsız ölüm diye bir kitabınım pdf ini buldum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?