- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Çaktırma blöf yapıyorumTembelliğimin nasıl üstünü örterim çırpınışı benimkisi
Tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin canım. İnşAllah güzel haberler alırsın.Sağol canım, rahim filmi çekildim bi de ufak bi enfeksiyonum vardı onlarla uğraşıyorum sonuç bekleme vs. Derken çok stresli geçti sağ tüpüm de yapışıklıklar varmış ama filmde açılmış çok şükür şimdi doktordan haber bekliyorum hatta gerginlikten başım ağrıdı yine
Sağol canım amin inşallahTekrar geçmiş olsun Allah şifa versin canım. İnşAllah güzel haberler alırsın.
Daha dün yine bir sürü kitap siparişi verdim. Onlardan biri. Tüm kitaplara gecikmiş hissediyorum kendimi. Matbaanın icat edildiği yıllara gidip zamannyolculuguyla hepsini o zamanların şartlarını değerlendirerek okumak istiyorumcesur yeni dünya devam. Kitap çok hoşuma gitti, dün 78 sayfa okudum. bugün de yarılarım kitabı umarım :)
Canım insallah sende de aynisi olur, ben rahim filmi cekildigim ay hamile kalmistim, hayirli haberlerini bekliyorumSağol canım, rahim filmi çekildim bi de ufak bi enfeksiyonum vardı onlarla uğraşıyorum sonuç bekleme vs. Derken çok stresli geçti sağ tüpüm de yapışıklıklar varmış ama filmde açılmış çok şükür şimdi doktordan haber bekliyorum hatta gerginlikten başım ağrıdı yine
Canım çok teşekkür ederimCanım insallah sende de aynisi olur, ben rahim filmi cekildigim ay hamile kalmistim, hayirli haberlerini bekliyorum
Gunaydin herkese. Sabaha kadar bebek sallamaktan pestilim cikti. Bu saatte yaziyorum diye uyuyorum sanmayindun aksam baya kitap okudum, 1 saat gectim mutfaga, hic cocuklarin sesini dikkate almadan okudum. Terapi gibi geldi
Günaydın herkese
Günaydınlar. Yeni hafta herkese güzellik, iyilik, sağlık getirsin
@samdan
@_Reyyan
@H M
@Tosun Pasa
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
minseo
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@-nemesis-
@Chocolita
Nosking
pomegranate_
@Seridina
@kimlanbu
@Samsonn
firdefs
Nazan Bekiroğlu Lâ Sonsuzluk hecesine başladım ama okuyamadım. Bir ara tekrar deneyeceğim. Sabahaddin Ali içimizdeki şeytan okudum o güzeldi. İyi okumalar. Şahane hepsi
İçimizdeki Şeytan'ı okudum aslında ama tutardan dolayı hediye geldi o kitap banaNazan Bekiroğlu Lâ Sonsuzluk hecesine başladım ama okuyamadım. Bir ara tekrar deneyeceğim. Sabahaddin Ali içimizdeki şeytan okudum o güzeldi. İyi okumalar. Şahane hepsi
Canım Harry Potter
Bağırmayan Anne Baba Olmak'ı çok merak ediyorum ben deBenim de sipariş verdiğim kitaplarım gelmeye başladı. Hepsine birden başlamak istiyorum
3 tane de bkm’den sipariş vermiştim onlar tedarik sürecinde henüz.
Eki Görüntüle 2806829
Onu zorla evdeki baba kişisine okutacağım özellikleBağırmayan Anne Baba Olmak'ı çok merak ediyorum ben de
Amazon candır ya. Çok hızlı gerçekten. Pazar günü bile teslim ediyorlarAmazondan ilk defa alışveriş yaptım. Cuma günü sipariş vermiştim bugün elime ulaştı kitapların hepsi. Bu hızlarından çok memnun kaldım, kargo paketi de güzeldi. En azından kutu içindeydi kitaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?