Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin canım. İnşAllah güzel haberler alırsın.

cesur yeni dünya devam. Kitap çok hoşuma gitti, dün 78 sayfa okudum. bugün de yarılarım kitabı umarım :)
Daha dün yine bir sürü kitap siparişi verdim. Onlardan biri. Tüm kitaplara gecikmiş hissediyorum kendimi. Matbaanın icat edildiği yıllara gidip zamannyolculuguyla hepsini o zamanların şartlarını değerlendirerek okumak istiyorum

Canım insallah sende de aynisi olur, ben rahim filmi cekildigim ay hamile kalmistim, hayirli haberlerini bekliyorum
Gunaydin herkese. Sabaha kadar bebek sallamaktan pestilim cikti. Bu saatte yaziyorum diye uyuyorum sanmayin dun aksam baya kitap okudum, 1 saat gectim mutfaga, hic cocuklarin sesini dikkate almadan okudum. Terapi gibi geldi

Canım çok teşekkür ederim inşallah

Nazan Bekiroğlu Lâ Sonsuzluk hecesine başladım ama okuyamadım. Bir ara tekrar deneyeceğim. Sabahaddin Ali içimizdeki şeytan okudum o güzeldi. İyi okumalar. Şahane hepsi
İçimizdeki Şeytan'ı okudum aslında ama tutardan dolayı hediye geldi o kitap bana

Amazon candır ya. Çok hızlı gerçekten. Pazar günü bile teslim ediyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…