Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amazon candır ya. Çok hızlı gerçekten. Pazar günü bile teslim ediyorlar
Bazı kitaplarda da gerçekten çok daha ucuzdu. Bkm uygun fiyatlı diye ordan alışveriş yapamaya başlamıştım ben ama favorilere eklediğim bazı kitaplarda 10tl kadar fiyat farkı olan bile vardı.

Bazı kitaplarda da gerçekten çok daha ucuzdu. Bkm uygun fiyatlı diye ordan alışveriş yapamaya başlamıştım ben ama favorilere eklediğim bazı kitaplarda 10tl kadar fiyat farkı olan bile vardı.
kitap bazlı alınca Amazon uygun ama sepetin toplamında yine BKM kazanıyor bende

Ayşe Kulin'in Veda kitabını bitirmek üzereyim. İstanbul'un işgal yıllarında bir konakta yaşananların öyküsü. Ayşe Kulin'e bence en çok böyle tarihi roman yazmak yakışıyor. Sevdalinka'yı da beğenmiştim. Veda'da da o yılları hem kadınların, hem erkeklerin, hem padişah yanlılarının hem de millicilerin gözünden görebiliyoruz. Anlatım dili de çok güzel, su gibi akıyor. Öneririm.

Herkese iyi akşamlar bebişten fırsat buldukça buraya yazmaya çalışacağım, okumama teşvik ediyor Agatha Christie Acı Kahve kitabının 75.sayfasındayım. KOBO dan okuduğum için aylık okumalara her zaman katılamayabilirim, çünkü her kitap internette olmuyor . Herkese iyi okumalar dilerim.

Hoş geldiniz

Ben yeni çıkan bi kitaba başladım el yapımı ruhlar çok güzel bi kitap 439 sayfa bitirmek üzereyim
Felsefe, kişisel gelişim ,sosyoloji, kült guruplar ne arasan var. Bol bol düşündüren fark ettiren bi kitap. Yazar kişisel gelişim romanı olarak bahsediyo kitabından ama ben de bu çok sığ bi kalıp olur. En güzel kitaplar eskiden yazıldı kalıbımı kırdı bu kitap

Güzel günlerde okuyun 2 gün önceden amazon indirimi için liste yaptım. 29 tane kitap. Sadece benim alacaklarım. Eşimde klasiklere ve kendi tarzına yoğunlaşacaktı. Bugün 12 de elimde tel bekliyordum ama kitaba hiç indirim yapmadı yine de sürekli kontrol ediyorum. İndirim gelirse haber edecem

kitap bazlı alınca Amazon uygun ama sepetin toplamında yine BKM kazanıyor bende
Bkmnin artısı ne peki cnm. Bir kaç kez aldım ama kargo aşırı geç geliyor onda

Yaaa acı kahveyi okudumm ben cok sevmistim bakalim sen sevecekmisin

Evet bir ara kargo ile ilgili sıkıntılar vardı. Yenilemişer kendilerini. PTT kargo harici 2 kargo firması daha eklemişler. Bir de 100tl üzerinde hediyelerden seçebiliyorsunuz. Fiyat konusunda Amazon ila başabaş gidiyor. Ben bu kitapların siparişini Çarşamba verdim cumartesi geldi mesela

Kitabi cok kalin filimini izleyince okumaya korkan bir ben seni tebrik ediyorum
O kadar kolay okunuyor ki
Ben de çok ön yargılıydım ama Mahkum Prenses'i 5 günde sadece akşamları okuyunca geç bile kalmışım dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…