Ne tesadüfOnu zorla evdeki baba kişisine okutacağım özellikle
Bazı kitaplarda da gerçekten çok daha ucuzdu. Bkm uygun fiyatlı diye ordan alışveriş yapamaya başlamıştım ben ama favorilere eklediğim bazı kitaplarda 10tl kadar fiyat farkı olan bile vardı.Amazon candır ya. Çok hızlı gerçekten. Pazar günü bile teslim ediyorlar
kitap bazlı alınca Amazon uygun ama sepetin toplamında yine BKM kazanıyor bendeBazı kitaplarda da gerçekten çok daha ucuzdu. Bkm uygun fiyatlı diye ordan alışveriş yapamaya başlamıştım ben ama favorilere eklediğim bazı kitaplarda 10tl kadar fiyat farkı olan bile vardı.
Nereden alıyorsun. İdefix hiç hediye koymuyor. Hep oradan alıyorum oysaİçimizdeki Şeytan'ı okudum aslında ama tutardan dolayı hediye geldi o kitap bana
BKM 100tl üzeri hediyeler oluyorNereden alıyorsun. İdefix hiç hediye koymuyor. Hep oradan alıyorum oysa
Son aldığım 280 küsürdu. Çok ayıp etmişlerBKM 100tl üzeri hediyeler oluyor
sepeti onaylamadan alt tarafta kampanyalar var . hiç görmedin mi?Son aldığım 280 küsürdu. Çok ayıp etmişler
Hiç dikkat etmedim inanki. Böyle şeylere çok takılmam ama konu kitap fazlasına hep yer varsepeti onaylamadan alt tarafta kampanyalar var . hiç görmedin mi?
Hoş geldinizHerkese iyi akşamlarbebişten fırsat buldukça buraya yazmaya çalışacağım, okumama teşvik ediyor Agatha Christie Acı Kahve kitabının 75.sayfasındayım. KOBO dan okuduğum için aylık okumalara her zaman katılamayabilirim, çünkü her kitap internette olmuyor . Herkese iyi okumalar dilerim.
Güzel günlerde okuyun
Bkmnin artısı ne peki cnm. Bir kaç kez aldım ama kargo aşırı geç geliyor ondakitap bazlı alınca Amazon uygun ama sepetin toplamında yine BKM kazanıyor bende
Yaaa acı kahveyi okudumm ben cok sevmistim bakalim sen sevecekmisinHerkese iyi akşamlarbebişten fırsat buldukça buraya yazmaya çalışacağım, okumama teşvik ediyor Agatha Christie Acı Kahve kitabının 75.sayfasındayım. KOBO dan okuduğum için aylık okumalara her zaman katılamayabilirim, çünkü her kitap internette olmuyor . Herkese iyi okumalar dilerim.
Evet bir ara kargo ile ilgili sıkıntılar vardı. Yenilemişer kendilerini. PTT kargo harici 2 kargo firması daha eklemişler. Bir de 100tl üzerinde hediyelerden seçebiliyorsunuz. Fiyat konusunda Amazon ila başabaş gidiyor. Ben bu kitapların siparişini Çarşamba verdim cumartesi geldi meselaGüzel günlerde okuyun2 gün önceden amazon indirimi için liste yaptım. 29 tane kitap. Sadece benim alacaklarım. Eşimde klasiklere ve kendi tarzına yoğunlaşacaktı. Bugün 12 de elimde tel bekliyordum ama kitaba hiç indirim yapmadı yine de sürekli kontrol ediyorum. İndirim gelirse haber edecem
Bkmnin artısı ne peki cnm. Bir kaç kez aldım ama kargo aşırı geç geliyor onda
Kitabi cok kalin filimini izleyince okumaya korkan bir benBoleyn Kızı na başladım bile
O kadar kolay okunuyor kiKitabi cok kalin filimini izleyince okumaya korkan bir benseni tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?