Bitmeyen öğrencilik yapmışlarbenim işim ders çalışmak zatengörev tanımımız bu
şimdi tam olduBitmeyen öğrencilik yapmışlar
Ben demedim sen dedin çalışmıyorum ders çalışyorum dedin. aha dayıya sorşimdi tam oldunerdeyse ikna edemiyordum seni işimi yapmayıp onun yerine ders çalıştığımı sanıyordun
Tünaydın kızlarcım ve canım Calci C Calcifer :)
Gü nay dın dın dın dınnnnn
@samdan
@Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@-nemesis-
@Chocolita
@Nosking
@pomegranate_
@Seridina
@kimlanbu
@Samsonn
@firdefs
minik kalp0753
@pylz
Canımm çok iyiyim şükür bir miktar taş toprak dökme işlerine girişmişti bünyeLevaiz nasıl oldun cağğnnımmm
katmeri sevmedim ya, kahvaltı niyetine gitmiştim, katmer deyince tuzlu bir şey bekliyordum. geldi tatlı birşey.Ben de kat kat katmer görüyorum
Ben demedim sen dedin çalışmıyorum ders çalışyorum dedin. aha dayıya sor
Hahaha sonunda başardımson durumum
Önsöz, sonsöz, açıklama çok ilgimi çeken bir konuysa kaynakçayı bile okurumBana olan inancın benden bile daha fazla tişikkirler
Şeyyy açıklama kısmını da okuyor musun
İçinde yaşadığımız çağ kolaycilik çağı ve vasatı parlatma çağı olduğu için ve çoğunluk öyle olduğu için böyle hissetmen normal .ben de çok seciciyim bu konudaListeme ekliyorum. TeşekkürlerŞuan okuduğum kitapta benzer yönleri var anladığım kadarıyla ilgimi çekti.
Benim türk yazarlara karşı nedenini anlamadığım bir önyargım var. Sizlerin nasıl arkadaşlar. Klasikler hariç tabi. Güncel veya yakın tarih yazarları yani.
Dünya kitap alma günüEşimin izin tarihi daha ileri tarihti o gelmeden yeni kitaplarım gelsin diye sipariş verdim eşim eve erken geldiaz önce kargodan aradılar. Son zamanlar" yine mi eee daha bunları bitirmedin " demeye başlamıştı. Şimdi kitapları almanın bi yolunu düşünüyorum onun kutlamayı unuttugu bir gün icat etmek en iyi fikrim şuanda
Hadi arkadaşımıza güzel bir gün önerelimEşimin izin tarihi daha ileri tarihti o gelmeden yeni kitaplarım gelsin diye sipariş verdim eşim eve erken geldiaz önce kargodan aradılar. Son zamanlar" yine mi eee daha bunları bitirmedin " demeye başlamıştı. Şimdi kitapları almanın bi yolunu düşünüyorum onun kutlamayı unuttugu bir gün icat etmek en iyi fikrim şuanda
Çok şanslısınKızlar kitaplarım geldi ve eşim evde yokken geldi. Alışverişe gittio gelmeden kitaplığa yerleştirdim şimdi gelmesini bekliyorum sanırım o kadar kitabın içinde yeni 10 kitabı anlamaz iyi şans diye buna derim
Kitaplar ilgi alanında değilse fark etmez benceKızlar kitaplarım geldi ve eşim evde yokken geldi. Alışverişe gittio gelmeden kitaplığa yerleştirdim şimdi gelmesini bekliyorum sanırım o kadar kitabın içinde yeni 10 kitabı anlamaz iyi şans diye buna derim
Dikatli biri degilse etmez ama koli gibi fiş gibi dellileri mutfakta birakmaKızlar kitaplarım geldi ve eşim evde yokken geldi. Alışverişe gittio gelmeden kitaplığa yerleştirdim şimdi gelmesini bekliyorum sanırım o kadar kitabın içinde yeni 10 kitabı anlamaz iyi şans diye buna derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?