Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar kızlar. Bugün yeni bir kitaba başladım. Kitabın yazarı Fırat Çakır. Kendisi eğitimci ve yazar. Kitabın adı Yaşam Enerjini Fulle . 38 sayfa okudum. Konusu yaşam enerjimizi aşağı çeken; düşünce, inanç, geçmiş ve gelecek korkusu , amalar , keşkeler gibi konuların yanında, yanlış beslenmeden uykuya , hedef belirlemeden hayaller ve amaçlara , zihni programlamadan geleceği yapılandırmaya kadar onlarca sorunumuz var. Bunların çözümünden bahsediyor.

İçinde yaşadığımız çağ kolaycilik çağı ve vasatı parlatma çağı olduğu için ve çoğunluk öyle olduğu için böyle hissetmen normal .ben de çok seciciyim bu konuda

Çoğu yazarın, okurlarına bir şey katabilecek doluluğa sahip olduğunu düşünmüyorum ben de.
Böyle bir şey. kişiye özel yapılıyor.

Bayıldımmm hemen almam lazım. Eşim ile bu konuda anlaşamıyorduk. Sanırım çözümü bulduk

Hemde kaktüslüüü en sevdiğimden hemen bakıyorum nete

Çoğu yazarın, okurlarına bir şey katabilecek doluluğa sahip olduğunu düşünmüyorum ben de.

Bayıldımmm hemen almam lazım. Eşim ile bu konuda anlaşamıyorduk. Sanırım çözümü bulduk
Adım olmasa benimkini atardım size ama çok kullanışlı bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…