ee ben şimdi bu kitabı okumamCinayet alfabesi kitabimdan 212 sayfadayim katil beklenmedik bir sekilde sara hastasi cikti ve kendi ayaklariyla karokola.gidip bayildi unutmus isledigi cinayetleri güyaaaabu gece vakit bulursam bitiririm ama bulamazsm yarına kalırr ay hemen okumadigim yeni bir kitap seçeyim kendime. Yada okudugumuz ama unuttugumuz kitaplari yeniden okusak sayılır mi
Immm seyy.. acemilik diyelim miee ben şimdi bu kitabı okumamkatili söyledin
Kitabın sonu bu değil şaşırttım sizi deCinayet alfabesi kitabimdan 212 sayfadayim katil beklenmedik bir sekilde sara hastasi cikti ve kendi ayaklariyla karokola.gidip bayildi unutmus isledigi cinayetleri güyaaaabu gece vakit bulursam bitiririm ama bulamazsm yarına kalırr ay hemen okumadigim yeni bir kitap seçeyim kendime. Yada okudugumuz ama unuttugumuz kitaplari yeniden okusak sayılır mi
Haha aynen okudunuz mu okumadiniz mi test ettimKitabın sonu bu değil şaşırttım sizi de
Ben yeni açtım kk 'yı . Tünaydın.
Gü nay dın dın dın dınnnnn
@samdan
@Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@yet07
Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@-nemesis-
@Chocolita
@Nosking
@pomegranate_
@Seridina
@kimlanbu
@Samsonn
firdefs
minik kalp0753
@pylz
Kütüphane haftasınu önerecektim de gerek kalmadan hallolmuş meseleEşimin izin tarihi daha ileri tarihti o gelmeden yeni kitaplarım gelsin diye sipariş verdim eşim eve erken geldiaz önce kargodan aradılar. Son zamanlar" yine mi eee daha bunları bitirmedin " demeye başlamıştı. Şimdi kitapları almanın bi yolunu düşünüyorum onun kutlamayı unuttugu bir gün icat etmek en iyi fikrim şuanda
Orhan Pamuk beni şaşırtmıyor. Ön yargımı kırmak için Kırmızı Saçlı Kadın'ı aldım ama tahmin edilebilir bir romandı. Masumiyet Müzesi var okunacaklar arasında. Onun haricinde sanırım okumam. kitapları kötü olduğu için değil de bana uymadığı için bu düşüncelerim varMerhabalaaaaaarr... Umarım bol okumalı güzel bir hafta geçmiştir, sağlık sıhhat yerindedir hanımlar.
İki gün önce Orhan Pamuk'un yeni kitabı Veba Geceleri'nin çıktığını gördüm, Pamuk'a bayılırım, almayı çok istiyorum. Sipariş eden var mı?
Bendede masumiyet müzesi ve kırmızı saçlı kadın var. Elime alıp okumak bile gelmiyor içimdenOrhan Pamuk beni şaşırtmıyor. Ön yargımı kırmak için Kırmızı Saçlı Kadın'ı aldım ama tahmin edilebilir bir romandı. Masumiyet Müzesi var okunacaklar arasında. Onun haricinde sanırım okumam. kitapları kötü olduğu için değil de bana uymadığı için bu düşüncelerim var
Haha aynen okudunuz mu okumadiniz mi test ettim
Kırmızı Saçlı Kadın'ı okuyabilirsin gerçekten güzel ama Orhan Pamuk sevmiyorum ben yaBendede masumiyet müzesi ve kırmızı saçlı kadın var. Elime alıp okumak bile gelmiyor içimden
Şu okuduğum kitaplar bitsin bakıyımm o zamanKırmızı Saçlı Kadın'ı okuyabilirsin gerçekten güzel ama Orhan Pamuk sevmiyorum ben ya
Kitaplar ilgi alanında değilse fark etmez bence
Dikatli biri degilse etmez ama koli gibi fiş gibi dellileri mutfakta birakma
Ben tarih yazıp kaşe basıyorum sonra kaldırıyorum. Kitap kaşesi kullandın mı hiç?Aslında ilgilidir ama oglumuzdan fırsat kalmıyokitaplar gelir gelmez paketi fatura ne varsa attım delil yok ama gelen kitapları tek tek incelemeden kaldırdım ya içimde kaldı . Onlarla vakit gecirmem lazım sayfalarını cevirmem lazım
Bunuda aldim okumadim bi başlim de al elineAslında ilgilidir ama oglumuzdan fırsat kalmıyokitaplar gelir gelmez paketi fatura ne varsa attım delil yok ama gelen kitapları tek tek incelemeden kaldırdım ya içimde kaldı . Onlarla vakit gecirmem lazım sayfalarını cevirmem lazım
Ilk defa duydum neymis ooBen tarih yazıp kaşe basıyorum sonra kaldırıyorum. Kitap kaşesi kullandın mı hiç?
Bir dost yok mu söylesinKızlar kitaplarım geldi ve eşim evde yokken geldi. Alışverişe gittio gelmeden kitaplığa yerleştirdim şimdi gelmesini bekliyorum sanırım o kadar kitabın içinde yeni 10 kitabı anlamaz iyi şans diye buna derim
Böyle bir şey. kişiye özel yapılıyor.Ilk defa duydum neymis oo
Hmmm farkliymişBöyle bir şey. kişiye özel yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?