Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Susanna Clarke - Piranesi çok sevdiğim bir kitap oldu. Nasıl desem, soft renkler var ya anlatamazsınız ama insana huzur verir anlamsız bir şekilde öyle bir eser. Kahramanımız büyük, gizemli, denizi, kuşları, büyük odaları, holleri, bir birine benzemeyen heykelleri olan bir evde yaşıyor. Kilometrelerce gezerek evi öğreniyor, günlük tutup yaşadıklarını yazıyor. Kendisi hakkında bilgimiz ne kadar peki? Kahramanımız kim? Yaşadığı yer neresi, oraya nasıl geldi? Bu gizemleri çözüyoruz okudukça. Çok saf ve masum olan Piranesini, düşüncelerini, davranışlarını okuyunca insan istemsizce gülümsüyor. Algernon'a Çiçekler kitabındaki Charlie karakterine çok benzettim.
Salvatore - Göç. Serinin üçüncü kitabı. Drizzt maceralarına Yerüstünde kendine "ev" arayarak devam ediyor. Gene farklı ırklarla karşılaşmalarını okuyoruz. Hangi durumda olursa olsun ilkelerinden şaşmaması hoşuma gidiyor.

Sen piranesi okuyorum dediğin zaman bende Giovanni Batista Piranesiyle ilgili bir kitap sanmıştım nedense

Dün gece 50 sayfa DEVLET okudum. İlk kez bu tarz bir kitap okuyorum. Anlamaya algılamaya çalışıyorum. Bir çok kez paragrafı tekrar okuyorum. Şu an 116. Sayfadayım. Bu gece ne kadar okurum bilmiyorum. Okuyacağım okumasına ama ne anladım bu kitaptan çok anlamayacağım

Hediye kısmına koycaktım kalleşi göründe işler değişti

Ben kendim almıştım
Güle güle kullan
Hayırlı akşamlar kızlar
Bir yüreğin ölümü 'nden 55 sayfa okudum. Bu gece kitap biter diye düşünüyorum. Yani inşAllah

Oğuz Atay dan korkuyu beklerken kitabına başladım. Biraz okudum, sıkıcı bi giriş oldu benim için. İnş devamını getirebilirim.
Haha biliyordum bitireceğini üstüne iki farklı kitap da okumuşsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…