Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir şey. kişiye özel yapılıyor.

Bu var ya eşimin bana aldığı en anlamlı hediyelerden biriydi yanında 3 tane kitabı ve çiçeğiyle beraber. Sonra oturup her alışveriş sonrası beraber kitaplarımızı damgalardık.
O adam evlendikten sonra kitap okumayı bıraktı ya, kalleş.

Hediye kısmına koycaktım kalleşi göründe işler değişti

Ben kendim almıştım

İza’nın Şarkısı bitti.
Konusu çok sevdiği kocası ölünce taşrada yaşayan Etelka , Budapeşte’de doktor olan kızı İza’nın yanına tanışır. Etelka’nın bütün alışkanlıklarından, yaşamından, kendinden vazgeçmesinin be kızıyla arasındaki kuşak çatışmasının hikayesi. Konusu itibariyle basit bir kitap gibi gözüksede anlatımındaki sadelik,samimiyet,sıcaklık ve duygu geçişleri çok başarılı. Magda Szabo’nun diğer kitaplarınıda okumayı düşünüyorum

2 öukülü bir kitaptı. İlkinde bir kadının 24 saatte yaşadığı şeyleri anlatıyor. 24 saatte merhamet, vicdan, aşk ve geriye kalan bütün ömrü boyunca sürecek büyük bir pişmanlık yaşamış.
Kadının iç dünyasını anlayabilmemiz için sanırım çok fazla uzatılmış konu ve tekrara düşmüş. Onun dışında sonu heyecanlıydı.
Bir yüreğin ölümü bölümünde ise ömrünü ailesine adamış yaşlı bir adamın büyük hayal kırıklığı anlatılmış.

Ben tarih yazıp kaşe basıyorum sonra kaldırıyorum. Kitap kaşesi kullandın mı hiç?
Hiç kullanmadım ilk defa duydum ama yazışmaları okurken paylaşımını gördüm teşekkürler
C Calcifer onur belgesi ver bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…