Ne güzel bende ortak bir okumaya dahil olabileceğim. GÖRMEK Kitabı var okunmayı bekliyor. Mayıs için sabırsızlandım sanırım.Körlük'ü oku da Mayıs ayında Görmek'i hep beraber okuyalım. Ortak okumaya ekledim.
Keyifli okumalar
Bu var ya eşimin bana aldığı en anlamlı hediyelerden biriydiBöyle bir şey. kişiye özel yapılıyor.
Başladığımızdan beri hiç bu kadar az kitap okumamıştım önümüzdeki aya rakip eliyorumNasıl da sevindi hemen
Hediye kısmınaBu var ya eşimin bana aldığı en anlamlı hediyelerden biriydiyanında 3 tane kitabı ve çiçeğiyle beraber. Sonra oturup her alışveriş sonrası beraber kitaplarımızı damgalardık.
O adam evlendikten sonra kitap okumayı bıraktı ya, kalleş.
Ben kendim almıştımBu var ya eşimin bana aldığı en anlamlı hediyelerden biriydiyanında 3 tane kitabı ve çiçeğiyle beraber. Sonra oturup her alışveriş sonrası beraber kitaplarımızı damgalardık.
O adam evlendikten sonra kitap okumayı bıraktı ya, kalleş.
Ben de az okudum sanırımBaşladığımızdan beri hiç bu kadar az kitap okumamıştım önümüzdeki aya rakip eliyorum
Boleyn kızı kalın 2.5 kitap gibiBen de az okudum sanırımsayfa sayısına bakacağım
Yok ya sadece 825 sayfacıkBoleyn kızı kalın 2.5 kitap gibi
Şamdan dergisi gibi düşünYok ya sadece 825 sayfacık
Hiç okumadım onu ama içeriğini biliyorumŞamdan dergisi gibi düşün
PaparazziHiç okumadım onu ama içeriğini biliyorum
Hiç kullanmadım ilk defa duydum ama yazışmaları okurken paylaşımını gördüm teşekkürlerBen tarih yazıp kaşe basıyorum sonra kaldırıyorum. Kitap kaşesi kullandın mı hiç?
C Calcifer onur belgesi ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?