Boleyn kızı mıBugün 250 sayfa okudumC Capanin Gururu Teyom kapat gözünü
Evet kraliçe gitti ama resmi olarak değilBoleyn kızı mı
Çok yorgundum, nazar edecek takatim dahi yok
Selamı sabahı kesmeyeceksin dimi? Senin tünaydın demeni özleriz biz
Çok okumadan gelmeme izin varsa yazarım yaSelamı sabahı kesmeyeceksin dimi? Senin tünaydın demeni özleriz biz
Az çok farketmez gel tabi ki. Sen buranın demirbaşlarındansınÇok okumadan gelmeme izin varsa yazarım ya
Ayyy çok onure oldummmAz çok farketmez gel tabi ki. Sen buranın demirbaşlarındansın
Fantastik çok sevmeme rağmen yüzüklerin efendisi ve harry potteri okumadımAhh evet onu okumak istiyorum ben de ama kitaplar çok pahalı görünüyor gözüme
Almak istediğim çok fazla kitap da var hep erteliyorum.
Zaman Çarkı’nı ilk defa duydum, bakayım ona
Harry Potter serisini çok seviyorum, ortaokuldaydım ilk okumaya başladığımda, onlarla büyüdüm neredeyse
Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi var bir de. Yüzüklerin Efendisi’ni okumadım henüz ama.
Bitmeyecek Öykü de güzeldi. Momo’nun yazarının başka bir kitabı, çocuk kitabı aslında
Çocukluğun Sonu diye bir kitap okudum bu sene en son.
Normal satış fiyatı 30 küsurdu. 50 küsura çıkarıp onun üzerinden %50 yapmış. Geçen yaptığında sefilleri 15e düşürmüştü. Bu sefer indirimleri hiç güzel değildi.Monte Cristo Kontu Amazon'da %50 indirimde. İndirim bitebilir her an almak isteyen alsın kızlar
27TL fiyat iyi geldi bana. En uygunu 34tl idiFantastik çok sevmeme rağmen yüzüklerin efendisi ve harry potteri okumadımokumak istiyorum ama önce film seyrettiğim için çok zorlanacam diye erteliyorum.Diğerlerini de listeme ekledim
Normal satış fiyatı 30 küsurdu. 50 küsura çıkarıp onun üzerinden %50 yapmış. Geçen yaptığında sefilleri 15e düşürmüştü. Bu sefer indirimleri hiç güzel değildi.
Olsada yesek uzun zaman oldu yemeyeli.Oo en sevdiğim,zeytinyağlı sarma da yaparım
İki cilt birlikte mi bu fiyata27TL fiyat iyi geldi bana. En uygunu 34tl idi
Evet iki cildi. Ama kampanya bittiİki cilt birlikte mi bu fiyata
Daha yarım saat var buradan alamadım. Kardeşime söyledim. Uğraşamam dedi. 6 TL içinEvet iki cildi. Ama kampanya bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?