- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
9 kitap vaaayyyNisan Ayı Okuma Listem. İnşallah okurum hepsini. Çok amin
Eki Görüntüle 2813607
İnşallah okurum. sayfa sayısı üzerinden ilerliyorum artık9 kitap vaaayyy
Günaydın, sabah kızım hastaydı okula gitmedim. Şimdi canavar gibi oldu, kitap okuyacağım ben deGünaydın kızlar nasılsınız
Güzel mantık aslında ben de elimdekileri okumadan yeni kitap almamaya karar verdimİnşallah okurum. sayfa sayısı üzerinden ilerliyorum artık
Elinde kaç kitap var kiGüzel mantık aslında ben de elimdekileri okumadan yeni kitap almamaya karar verdim
Epeyce var okursam bu ay bitiririm deElinde kaç kitap var ki
İzmir'den herkese günaydın
@samdan
@Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
@teolog8579
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
@dayler dayler
@Jasminla
@pylz
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@-nemesis-
@Chocolita
@Nosking
@pomegranate_
@Seridina
@kimlanbu
@Samsonn
@firdefs
@minik kalp0753
Ayy Grange görünce bi kalbim hop yaptı yeni kitap çıkmış diye ama değilmişNisan Ayı Okuma Listem. İnşallah okurum hepsini. Çok amin
Eki Görüntüle 2813607
hahahhha yok daha almadım onu elimde hali hazırda olanları okuyayım dedim. Bu kitabı nasıl. İnce diye seçtim bunuAyy Grange görünce bi kalbim hop yaptı yeni kitap çıkmış diye ama değilmiş
Sakin ol kalbim yaza çıkar yeni kitap beklemeye devam
Tamam sakinim geçtihahahhha yok daha almadım onu elimde hali hazırda olanları okuyayım dedim. Bu kitabı nasıl. İnce diye seçtim bunu
Benim kuzu uyumadan okumam imkansız. Sırrınız nedir acepGünaydın, sabah kızım hastaydı okula gitmedim. Şimdi canavar gibi oldu, kitap okuyacağım ben debu yüzden keyfim yerinde
İşte bu da kitabımı imzalarkenTamam sakinim geçti
Benim ilk okuduklarımdan canım çok beğenmiştim tabikiiGrage'in kötü diyebileceğim kitabı yok zaten sadece diğerlerinden daha az iyi olan kaiken var bence sadece
Sen de imzalı kitabı olduğunu biliyorum ve asla nazar atmam
Ben o zaman İstanbulda değildim olsaydım gider üstüne atlardım ahahahahİşte bu da kitabımı imzalarkenYanında yarım çıkan oğlum. Çekirdekten yetiştiriyorum
Eki Görüntüle 2813746
Bol yerine başka bir şey yazmıssın yanlıslıkla, boşluğuma geldi affet ahskdmdödGünaydıngüzel olsun günümüz. Bol güneşli bok okumalı en çokta huzurlu bir gün dilerim. Eki Görüntüle 2813599
Normalde kontrol etmeye çalışırım yanlışları düzeltirim ama sabah mahmurluğu dikkatimden kaçmış. Herkesten özür dilerim. Bol olacaktı orasıdaBol yerine başka bir şey yazmıssın yanlıslıkla, boşluğuma geldi affet ahskdmdöd
Estağfurullah bol olduğunu anladım zaten, bi an okurken komik geldi k.bakma ahsjjddNormalde kontrol etmeye çalışırım yanlışları düzeltirim ama sabah mahmurluğu dikkatimden kaçmış. Herkesten özür dilerim. Bol olacaktı orasıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?