Hoş geldinBen bu grubu neden farketmemişim çok güzel
Beni de alın aranıza
Ben evdeki kitabı götürüp onu da imzalattım dhjfdklfjdiflBen o zaman İstanbulda değildim olsaydım gider üstüne atlardım ahahahah
Yani kitabımı imzala diye
Güzel olduğunu düşünüyorum ama derinliği yoktur. Sonuçta dizisi de var ve çok sevilmişYeşilin kızı anne serisini okuyan var mı ?
Kitaba baktıkça, yorumları okudukça içim akıyor kitaba fakat yine şişirilmiş bir kitapla mı karşı karşıyayım diye korktuğumdan mütevellit
bir girişimde bulunamıyorum
Ben okudum. Beğendim de. Yetimhaneden erkek diye aldıkları çocuk kız çıkıyor bu kız aşırı hayalperest. Katıldığı ailedeki yaşamı hayalleri ile bi dolu kitap. O kitabı okuyunca hayatta hiç hayal kurmadığımı farkettim. Anne’ nin hayallerin okumak güzeldi benim için. Okumaktan çok o hayallere katılmak belkideYeşilin kızı anne serisini okuyan var mı ?
Kitaba baktıkça, yorumları okudukça içim akıyor kitaba fakat yine şişirilmiş bir kitapla mı karşı karşıyayım diye korktuğumdan mütevellit
Diziyi izlemeye yeni başladım fena değil şimdilik kitaplarında kötü olduğunu düşünmüyorum o yüzdenYeşilin kızı anne serisini okuyan var mı ?
Seninle Grange imza gününde karşılaşmak tanışmakBen evdeki kitabı götürüp onu da imzalattım dhjfdklfjdifl
Antony ÇehovAltıncı koğuşa başlıyorum
Şu pandemi bitse de D&R da çarpışsak kitaplarımız yere düşse sonra bakışsakSeninle Grange imza gününde karşılaşmak tanışmakVar bi hayalimiz
Grance olduğunu sanıyorum. Baya uzun zaman önce sisle gelen yolcu adlı kitabını okumuştum. Değişik bir kurguydu. Alışılmışın dışında. Başkada almadım kitaplarını.Seninle Grange imza gününde karşılaşmak tanışmakVar bi hayalimiz
Ben de aynıyım Elimde kitap gördü mü bunu ben okuyacağım diyip saldırıyor. bugün farklı bir durum vardı. Bakıcısı da ben de aynı anda evdeydik. Ve benimki biz yanındayken yemek asla yemediği için yemek saatine doğru onları yalnız bırakıp kitap okumaya çekildim. Uyumuşum bileBenim kuzu uyumadan okumam imkansız. Sırrınız nedir acep
Ben çok merak ediyorum, bkm hediye göndermiş bir tane kitap da ama başı mı sonu mu yoksa özeti mi anlayamadımYeşilin kızı anne serisini okuyan var mı ?
O kadar mıBen parfümün dansına şöyle bi kenardan köşeden giriş yaptım. İnşallah akıcı olur.
Evet onun kitabıGrance olduğunu sanıyorum. Baya uzun zaman önce sisle gelen yolcu adlı kitabını okumuştum. Değişik bir kurguydu. Alışılmışın dışında. Başkanda almadım kitaplarını.doğru hatırladıysam. İzmirdeki kitaplığımda var bir kitabı.
Evet önce kitabı okuyup diziyi izlemek istiyorum ama bakalımGüzel olduğunu düşünüyorum ama derinliği yoktur. Sonuçta dizisi de var ve çok sevilmiş
İlgimi çekti şu anBen okudum. Beğendim de. Yetimhaneden erkek diye aldıkları çocuk kız çıkıyor bu kız aşırı hayalperest. Katıldığı ailedeki yaşamı hayalleri ile bi dolu kitap. O kitabı okuyunca hayatta hiç hayal kurmadığımı farkettim. Anne’ nin hayallerin okumak güzeldi benim için. Okumaktan çok o hayallere katılmak belkide
Dizi güzel ise kitap çok daha güzeldir eminimDiziyi izlemeye yeni başladım fena değil şimdilik kitaplarında kötü olduğunu düşünmüyorum o yüzden
Ben de aynıyım Elimde kitap gördü mü bunu ben okuyacağım diyip saldırıyor. bugün farklı bir durum vardı. Bakıcısı da ben de aynı anda evdeydik. Ve benimki biz yanındayken yemek asla yemediği için yemek saatine doğru onları yalnız bırakıp kitap okumaya çekildim. Uyumuşum bileŞimdi de babası evde ikisini mutfakta bıraktım kitap okumaya çalışacağım
Ben çok merak ediyorum, bkm hediye göndermiş bir tane kitap da ama başı mı sonu mu yoksa özeti mi anlayamadım
Evet. Nedense çok sıkıcı olduğunu düşünüyorumAntony Çehov
Değil mi peki? Zaten ne kadar sıkabilir ki baya inceEvet. Nedense çok sıkıcı olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?