Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım benim. Nisan ayı içinde okuyalım yeterli. İstediğinden başlayabilirsin

Güzel olduğunu düşünüyorum ama derinliği yoktur. Sonuçta dizisi de var ve çok sevilmiş

Ben okudum. Beğendim de. Yetimhaneden erkek diye aldıkları çocuk kız çıkıyor bu kız aşırı hayalperest. Katıldığı ailedeki yaşamı hayalleri ile bi dolu kitap. O kitabı okuyunca hayatta hiç hayal kurmadığımı farkettim. Anne’ nin hayallerin okumak güzeldi benim için. Okumaktan çok o hayallere katılmak belkide

Diziyi izlemeye yeni başladım fena değil şimdilik kitaplarında kötü olduğunu düşünmüyorum o yüzden

Seninle Grange imza gününde karşılaşmak tanışmak Var bi hayalimiz
Grance olduğunu sanıyorum. Baya uzun zaman önce sisle gelen yolcu adlı kitabını okumuştum. Değişik bir kurguydu. Alışılmışın dışında. Başkada almadım kitaplarını. doğru hatırladıysam. İzmirdeki kitaplığımda var bir kitabı.

Benim kuzu uyumadan okumam imkansız. Sırrınız nedir acep
Ben de aynıyım Elimde kitap gördü mü bunu ben okuyacağım diyip saldırıyor. bugün farklı bir durum vardı. Bakıcısı da ben de aynı anda evdeydik. Ve benimki biz yanındayken yemek asla yemediği için yemek saatine doğru onları yalnız bırakıp kitap okumaya çekildim. Uyumuşum bile Şimdi de babası evde ikisini mutfakta bıraktım kitap okumaya çalışacağım
Ben çok merak ediyorum, bkm hediye göndermiş bir tane kitap da ama başı mı sonu mu yoksa özeti mi anlayamadım

Evet onun kitabı

Güzel olduğunu düşünüyorum ama derinliği yoktur. Sonuçta dizisi de var ve çok sevilmiş
Evet önce kitabı okuyup diziyi izlemek istiyorum ama bakalım
İlgimi çekti şu an
Bir de şu çeşitli yayınevleri nin ışıl ışıl kapakları beni benden alıyor
Diziyi izlemeye yeni başladım fena değil şimdilik kitaplarında kötü olduğunu düşünmüyorum o yüzden
Dizi güzel ise kitap çok daha güzeldir eminim

Aman özet neyse de ortadan dalmamak lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…