Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimkide benim kitaplara salça. Az önce devlet adlı kitabıma boyama muamelesi yaptı. Elinden alayım dedim yatağa koştu. Çarşaf yeşil keçeli boya oldu. Leke çıkarıcıya bastım. Sinir oldum aynı zamanda ver bendeokumak istiyorum diye bağırıyor.

Evet canım onun kitabı:)
Sevmedin mi ondan mı başka kitabını almadın?

İlk sayfayı oku ve katıl aramıza. sohbete de gel mutlaka. Kitap kritikleri yapıyoruz
Matt ayındaki kitabı okumustum öncesinde... Nisan ayı Huzur kitabı bende mevcut değil....
Yeni bir sürü kitap aldım.. Heyecanla bekliyorum
Bu kitaptan sonra Halil Cibran okuyacağım
Kitaplarımın fotosunu paylaşırım...

Mart ayında okuduklarının bildirimini bu sayfaya yapabilirsin. Bir de Nisan sonunda seni de listeye ekleyeceğim devam durumunda

Evet canım onun kitabı:)
Sevmedin mi ondan mı başka kitabını almadın?
Biraz karmaşık gelmişti. Bir insan bir kaç kişilik karekter okumuştum. Aklımda kaldığı kadarıyla deney olarak kullanılan biri ve onun içinden çıkartılmaya çalışılan kötü kişilik. Bir sürü hayat o ara doğru zaman değildi herhalde zor gelmişti . Ama bakacağım başka kitaplarına.Ama kardeşim çok severek okumuş.Bir iki kitapona aldırayım

Kayserilimisin? Benm doğudan sora Kayseri'ye gidesim var nedense şu sıra geçen yaz gitmiştim beğendim
Yok kız rizeliyim ben antalyada yaşıyorum. Valla keşke türkiyemizin her yerini keşfedip gezebilme imkanimiz olsa o kadar cok tarih o kadar cok guzel yerler varki yurt disina merak salmaya gerek yok 2 yıldir antalyada vakit buldukca butun antik kentler müzeler selaler geziyoruz. Ama hala hepsini görmuş degilizz

Evet kitap bildirimi icin geldim canikolar. Kitabi bitirdim .d sonu size verdigim ip uçlari gibi bitmedi sazan gibi atlamis oldum ahah gönül.rahatlıgı ile okuyabilirsiniz. sürükleyiciydı sıkmadı beni tavsiye edebilirim
Yeni kitabimda kızıl elma ziya gökalp okumadim hic baslayacagim bakalim nasilmis. Gerci siir kitabi ama olsun. Ismi oku benii diyor

Eklentiler

• 20210331_181918.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 24
bildirim sayfasına alalım sizi hanımefendi. Buyurun buyurun çekinmeyin

Yaptım 1 kitap ile ahah ama ben ay sonu katıldım bu ay en az 5 kitap okumam lazim kiz sen kac kitabi ayni anda nasil okuyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…