- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Sıkıcı adam akıl hastanesine düştü hala felsefe peşindeDeğil mi peki? Zaten ne kadar sıkabilir ki baya ince
50 sayfa kadar uygulamada görünenO kadar mı
Benimkide benim kitaplara salça. Az önce devlet adlı kitabıma boyama muamelesi yaptı. Elinden alayım dedim yatağa koştu. Çarşaf yeşil keçeli boya oldu. Leke çıkarıcıya bastım. Sinir oldum aynı zamandaBen de aynıyım Elimde kitap gördü mü bunu ben okuyacağım diyip saldırıyor. bugün farklı bir durum vardı. Bakıcısı da ben de aynı anda evdeydik. Ve benimki biz yanındayken yemek asla yemediği için yemek saatine doğru onları yalnız bırakıp kitap okumaya çekildim. Uyumuşum bileŞimdi de babası evde ikisini mutfakta bıraktım kitap okumaya çalışacağım
Ben çok merak ediyorum, bkm hediye göndermiş bir tane kitap da ama başı mı sonu mu yoksa özeti mi anlayamadım
Hastayken iyileşsin de canavar gibi heryere saldırsın diyor insanGünaydın, sabah kızım hastaydı okula gitmedim. Şimdi canavar gibi oldu, kitap okuyacağım ben debu yüzden keyfim yerinde
Çok HoşbuldumHoş geldinokuduğun bir kitap var mı şu an?
İlk sayfayı oku ve katıl aramıza. sohbete de gel mutlaka. Kitap kritikleri yapıyoruzÇok Hoşbuldum
Evet, iyi hissetmek(David Burns)
WuhuuuŞu pandemi bitse de D&R da çarpışsak kitaplarımız yere düşse sonra bakışsak
Grance olduğunu sanıyorum. Baya uzun zaman önce sisle gelen yolcu adlı kitabını okumuştum. Değişik bir kurguydu. Alışılmışın dışında. Başkada almadım kitaplarını.doğru hatırladıysam. İzmirdeki kitaplığımda var bir kitabı.
Matt ayındaki kitabı okumustum öncesinde... Nisan ayı Huzur kitabı bende mevcut değil....İlk sayfayı oku ve katıl aramıza. sohbete de gel mutlaka. Kitap kritikleri yapıyoruz
Mart ayında okuduklarının bildirimini bu sayfaya yapabilirsin. Bir de Nisan sonunda seni de listeye ekleyeceğim devam durumundaMatt ayındaki kitabı okumustum öncesinde... Nisan ayı Huzur kitabı bende mevcut değil....
Yeni bir sürü kitap aldım.. Heyecanla bekliyorum
Bu kitaptan sonra Halil Cibran okuyacağım
Kitaplarımın fotosunu paylaşırım...
Biraz karmaşık gelmişti. Bir insan bir kaç kişilik karekter okumuştum. Aklımda kaldığı kadarıyla deney olarak kullanılan biri ve onun içinden çıkartılmaya çalışılan kötü kişilik. Bir sürü hayat o ara doğru zaman değildi herhalde zor gelmiştiEvet canım onun kitabı:)
Sevmedin mi ondan mı başka kitabını almadın?
Yok kız rizeliyim benKayserilimisin? Benm doğudan sora Kayseri'ye gidesim var nedense şu sıra geçen yaz gitmiştim beğendim
Hoş geldinÇok Hoşbuldum
Evet, iyi hissetmek(David Burns)
Salatayı hangi memleket ile paylaşacak kafamda deli sorularYaaaa salata paylaş kiz o zaman
Nişantaşı ?Hoş geldin
Salatayı hangi memleket ile paylaşacak kafamda deli sorular
Akdeniz salatasi ile .d akdeniz bolgesinden bi yer olabilirHoş geldin
Salatayı hangi memleket ile paylaşacak kafamda deli sorular
bildirim sayfasına alalım sizi hanımefendi. Buyurun buyurun çekinmeyinEvet kitap bildirimi icin geldim canikolar. Kitabi bitirdim .d sonu size verdigim ip uçlari gibi bitmedi sazan gibi atlamis oldum ahahgönül.rahatlıgı ile okuyabilirsiniz. sürükleyiciydı sıkmadı beni tavsiye edebilirim
Yeni kitabimda kızıl elma ziya gökalp okumadim hic baslayacagim bakalim nasilmis. Gerci siir kitabi ama olsun. Ismi oku benii diyor
Yaptım 1 kitap ile ahah ama ben ay sonu katıldımbildirim sayfasına alalım sizi hanımefendi. Buyurun buyurun çekinmeyin
Howl'un Kitap Bildirim Topiği 🏰
Merhaba kitap severler, Bu topik sadece bildirim içindir. Konuda sohbet etmek yasaktır. Bitirdiğiniz kitapları sıra numarasıyla eklemeniz lazım Sadece bitmiş kitapları yazın lütfen Hayırlı olsun :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: MART AYI LİSTESİ Kitap Sayfası...www.kadinlarkulubu.com
aynı anda okumuyorum kiYaptım 1 kitap ile ahah ama ben ay sonu katıldımbu ay en az 5 kitap okumam lazim kiz sen kac kitabi ayni anda nasil okuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?