Evet öyle oldu. Evlenmeden gelip gidiyordum turist olarak. Sonra evlenip kaldım. Şimdi Ankara antlaşması ile ailemden gelip yerleşenler oldu. Benden sonra üç kardeşim yerleşti.Bizde sokağa çıkma yasağı var. Evlenip mi gittin
Ne güzel olmuşEvet öyle oldu. Evlenmeden gelip gidiyordum turist olarak. Sonra evlenip kaldım. Şimdi Ankara antlaşması ile ailemden gelip yerleşenler oldu. Benden sonra üç kardeşim yerleşti.
Ekliyorum canım. Mart bildirimi yapıp yıllık hedef belirlemen lazım. Bildirimleri başka sayfaya yapıyoruz. Sayfa bu.
Tamam canımEkliyorum canım. Mart bildirimi yapıp yıllık hedef belirlemen lazım. Bildirimleri başka sayfaya yapıyoruz. Sayfa bu.
Howl'un Kitap Bildirim Topiği 🏰
Merhaba kitap severler, Bu topik sadece bildirim içindir. Konuda sohbet etmek yasaktır. Bitirdiğiniz kitapları sıra numarasıyla eklemeniz lazım Sadece bitmiş kitapları yazın lütfen Hayırlı olsun :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: MART AYI LİSTESİ Kitap Sayfası...www.kadinlarkulubu.com
Yıllık hedefini de yazar mısın canım. Tabloya ekleyeyimTamam canımbakıp akşama bildirim yapıyorum hemen
Tamam tabii ki. Onu hemen yazayım. Yıllık hedefim 70Yıllık hedefini de yazar mısın canım. Tabloya ekleyeyim
Valla sırf senin için bide beraber okumuş olalım diye zorladım ama yapamadımOkuyamıyorsan zorlama tatlım. Ben de bıraktım Parfümün Dansı'na başladım. Benim sorunum kitapla değil de kitap okuyasım yok bugün
Ay ben de bugün öyleyim ya neden kiOkuyamıyorsan zorlama tatlım. Ben de bıraktım Parfümün Dansı'na başladım. Benim sorunum kitapla değil de kitap okuyasım yok bugün
Valla sırf senin için bide beraber okumuş olalım diye zorladım ama yapamadım
Neden kuzum canın mı sıkkın
Levaiz vermiş cevabıAy ben de bugün öyleyim ya neden ki
Bahar çarptı bizi
Aman iyi olun daLevaiz vermiş cevabı
Geldi bahar ayları
Ayy neler olmuş öleLevaiz vermiş cevabı
Geldi bahar ayları
Daha derin olaylar varAyy neler olmuş öle
Sabahki hafiyeliğinizi şimdi gördüm okudum şok şokBiz de yok böyle hayal gücü Calcim o kadar kitap okuyoruz
Çay diyince akla
Ayy ne kiiiDaha derin olaylar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?