Valla anlatmaya kalksam beynin yanar ve bir haftada ancak anlatırımKız böyle deyince çok fena merak oluşturuyorsun
Günaydın Kızlar
Gunaydınnn hayırlı sabahlar hanımlar hepinize
Günaydın hepimize
Günaydın canımcımlar
Günaydınnn
Günaydınn millet
Güüünaaayydııııınnnn
Günaydın
Mutlu haftasonları
Gunaydin
Günaydın
Günaydın kızlaaar, herkese iyi hafta sonları dilerimm.
Günaydın herkeseGünaydın günaydın. Az okumalı iyi hafta sonları diliyorum hepinize
Valla anlatmaya kalksam beynin yanar ve bir haftada ancak anlatırımama çok keyifli bir gün oldu benim için
Heaa bir oraya bir buraya beynim durduMesaj okumaktan dilim damağım kurudu
Yeni ayıktım hhajajSabah şeriflerin hayırlı olsun
Kendi rekorum demiştim Mart için kendim kendi topuğuma sıkmış kadar oldum. Kendimi nazarladımSen benim kara listemde de değildin, niye böyle oldu ki
İlk sayfayı okudun mu kelebek
Yok direk konuya daldım bacım hemen okuyup geliyorumİlk sayfayı okudun mu kelebek
O zaman hoş geldin aramızaMükemmilbende varım ilk kitabım nisan bu ay beyaz zambaklar ülkesinde
Hoşbuldum kuzum Yavrum bende bir kütüphane var oradakileri bitirmek amacım ama bittikçe yeni ekleyeceklerimi yada ortak okunacaklar elimde var ise katılırım sizeO zaman hoş geldin aramızaortak okuma kitapları var mesela Huzur, Aylak Adam ve Parfümün Dansı. Bunları da okuyabilirsin bu ay. Ortak okuduklarımızı beraber yorumluyoruz
Bu önden gördüklerinin arkalarında böyle birer sıra daha dolu hepsini okumadım henüz okuduklarım kadar okumadıklarımda varHoşbuldum kuzum Yavrum bende bir kütüphane var oradakileri bitirmek amacım ama bittikçe yeni ekleyeceklerimi yada ortak okunacaklar elimde var ise katılırım sizeEki Görüntüle 2816522
Maşallah çok güzellerBu önden gördüklerinin arkalarında böyle birer sıra daha dolu hepsini okumadım henüz okuduklarım kadar okumadıklarımda var
Daha güzelleri senin olsun bebeğimMaşallah çok güzellergözüm gönlüm açıldı
En sevdiğim görüntüHoşbuldum kuzum Yavrum bende bir kütüphane var oradakileri bitirmek amacım ama bittikçe yeni ekleyeceklerimi yada ortak okunacaklar elimde var ise katılırım sizeEki Görüntüle 2816522
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?