- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
Benim bir evladım olursa tek mirasım bunlar olacak o kadar seviyorum ki evimin o köşesini ♡En sevdiğim görüntü
En büyük hayallerimden biri bu olabilirBenim bir evladım olursa tek mirasım bunlar olacak o kadar seviyorum ki evimin o köşesini ♡
Rabbim nasip etsin inşallah kuzumEn büyük hayallerimden biri bu olabilir
Ne güzel mirasBenim bir evladım olursa tek mirasım bunlar olacak o kadar seviyorum ki evimin o köşesini ♡
Amin canım isteyen herkese nasip etsinRabbim nasip etsin inşallah kuzum
Ben de öyle düşünerek kitapçığını dolduruyorumBenim bir evladım olursa tek mirasım bunlar olacak o kadar seviyorum ki evimin o köşesini ♡
Hoş geldinizMükemmilbende varım ilk kitabım nisan bu ay beyaz zambaklar ülkesinde
Ne tarafa ölüyoruzHoşbuldum kuzum Yavrum bende bir kütüphane var oradakileri bitirmek amacım ama bittikçe yeni ekleyeceklerimi yada ortak okunacaklar elimde var ise katılırım sizeEki Görüntüle 2816522
nasil ama? insan merak ediyor degil mi acaba yazdigim siradan bir mesajin nesini begenmedi diye:) bdv de acilan konulara baktgimda hemen hemen butun acilan konulara "begenmedim" e tikliyorsunuz dikkatimi cekiyor hep. iste aslinda ben de bunun nedenini merak ediyorum. neden acilan bir cok konuya begenmedim diye ifadesi koyuyorsunuz? ornek veriyorum Boşanırken hala sevmek?? su acilan konuya neden begenmedim yaptiniz ki buraya bir cok konu ekleyebilirm begenmediginiz.. gercekten soruyorum neden??
Hoşbuldum canımHoş geldiniz
Ne tarafa ölüyoruzmasallah kitap denizi gibi
Hoşbuldum canımHoş geldiniz
Ne tarafa ölüyoruzmasallah kitap denizi gibi
Sen böyle diyorsan bizi direkt gömsünlerNe tarafa ölüyoruzmasallah kitap denizi gibi
Yani siz şimdi bana kendinizce diğer konu sahiplerinin adına ders mi vermiş oldunuz?nasil ama? insan merak ediyor degil mi acaba yazdigim siradan bir mesajin nesini begenmedi diye:
Özellikle şu boldladığım duruma kendini düşüren hemcinslerimi gördükçe üzüntüyle karışık bir öfke duyuyorum. Böyle şeyleri düşünmeye gerek yok ki.. Eşim duygularını gösteremiyor. Varsa yoksa işi. Beni sevdiğini söylüyor ama hissedemiyorum bir türlü. Fevri davranıyor tartışırken hiç empati yapmıyor. Ona kırıldığım zaman bana neyin tribindesin diyor. Gözümün içine bakmıyor 2 senedir. Aşkım hayatım canım gibi laflar etmiyor. Çok yalnız hissediyorum. Seviyor tamam ama göstermedikten sonra kabullenmeli miyim bilmiyorum çok arada kaldım. Çok kavga ediyoruz. O sürekli haklı olduğunu iddaa ediyor, özür dilediğinde bile taam tamam hadi özür dilerim kapatalım konuyu diyip içten özür bile dilemedi hiç. Ona yanaştığımda cinsellik için canı istemiyor genelde. Akşam yatarken yaparız, sabah yaparız diyor. Vakti değil diyor vs. Çok geri çevirdi beni. Ne var yani canım hep istemek zorunda mı diyor ama kendimi çok berbat hissediyorum. Bu arada 170 boyunda 52 kilo gayet bakımlı bir kadınım. Hatta erkeklerin ilgisi hep çok olmuştur bana karşı.
Bu konuyu açtığımda, hatta beni üzen konuları açıp düzeltmek istediğimde bana hep huzursuzluk çıkarma, konuşma negatif diyip durdu. Bunların hepsi birikti. Saygısızlıklar da aldı başını yürüdü. Küfür kıyamet Anlaşmalı boşanma kararı verdk, mahkemeye gittik.
Farkındaysanız devamlı kavga gürültü, şiddetli geçimsizlik hali mevcut. Birbirlerinden ayrı kalmayı denemişler, terapiye gitmişler, ama ne zaman görüşseler yine kavga kıyamet.da ben de kavgalardan ötürü çok yorulduk. O ben değişmem, ben böyleyim diyip duruyor. Artık dayanamadım. Gittim imzayı verdim. 15 gün itiraz süremiz var şu an. 3 aydır yani ayrı evlerde olduğumuzdan beri hiç bişey değişmedi. Her görüştüğümüzde kavga çıkıyor birbirimizle inatlaşıyoruz çünkü. Hatalarını kabul etmiyor. Bende bir problem yok, sadece biraz fevriyim diyor. Ben ilgiye takıkmışım. Alakası bile yok. İstediğim çok normal bir iki güzel söz söylemesi, saçımı okşaması. Arada bir hediye alıyor, bana yetmiyormuş. Yetinemiyormuşum. Geçen söyledi, o da terapiye başlamış. Bizim ilişkimiz için değil gibi konuşuyor
Maşallah daha da çoğalsın inşallahHoşbuldum canımher taraf serbest inanın isteyince oluyor iki raftan ibaretti 2014-2021 gelinen nokta bu
Kim daha çok kitap istemez kiSen böyle diyorsan bizi direkt gömsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?