Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S Shalini normalde asla kimseye sormam neden diye ama çok dikkatimi çekti,neden beğenmedim bıraktınız bu mesajıma? yani ne diyip de sizi sinirlendirmiş olabilirim çok merak ettim gerçekten
nasil ama? insan merak ediyor degil mi acaba yazdigim siradan bir mesajin nesini begenmedi diye:) bdv de acilan konulara baktgimda hemen hemen butun acilan konulara "begenmedim" e tikliyorsunuz dikkatimi cekiyor hep. iste aslinda ben de bunun nedenini merak ediyorum. neden acilan bir cok konuya begenmedim diye ifadesi koyuyorsunuz? ornek veriyorum Boşanırken hala sevmek?? su acilan konuya neden begenmedim yaptiniz ki buraya bir cok konu ekleyebilirm begenmediginiz.. gercekten soruyorum neden??

Son düzenleme:
nasil ama? insan merak ediyor degil mi acaba yazdigim siradan bir mesajin nesini begenmedi diye:
Yani siz şimdi bana kendinizce diğer konu sahiplerinin adına ders mi vermiş oldunuz? ayrıca mesajınızı düzenlemeden önceki halini de okudum, bana iyi niyetli gelmişti o haliyle o yüzden cevap verip de gerginlik çıkarmak istememiştim, ancak düzenleme yapıp “kendinizce” bana ders vermeye çalışmanız bana cevap hakkı doğurdu

öncelikle attığınız konudan bahsedeyim madem:
Özellikle şu boldladığım duruma kendini düşüren hemcinslerimi gördükçe üzüntüyle karışık bir öfke duyuyorum. Böyle şeyleri düşünmeye gerek yok ki.

Farkındaysanız devamlı kavga gürültü, şiddetli geçimsizlik hali mevcut. Birbirlerinden ayrı kalmayı denemişler, terapiye gitmişler, ama ne zaman görüşseler yine kavga kıyamet.

adam açıkça kendinde suç bulmuyor, ağzıyla söylüyor.

konu sahibi ısrarla oldurmaya çalışıyor. Ben asla ilk aşamada boşanma taraftarı değilim ama burada okuduğunuz üzere asla düzelmeyen kronik bir düğüm var.

evet belli ki kocasını seviyor ama bu yetmiyor, olan her şeye rağmen -ki bu ilk de değilmiş bakın- sürekli kocasından bir yeşil ışık bekliyor, hala alttan almaya hazır..

Kendisine yaptığı muameleye kızdım, hemcinsime üzüldüm. Söylediklerine katılmadım ve beğenmedim

oldu mu? Açıklamam yetti mi size?

diğer konularda ise kendimce katılmadığım, sinirlendiğim konulara beğenmedim bırakabilirim. Asla intikam amacıyla kullanan biri olmadım bu butonu. Sitede beni bilenler bilir zaten, hır gürden, polemikten kavgadan nefret ederim. Genelde hep ılımlı yaklaşmaya çalışırım. Ha bunu neden söylüyorum, siz benim zevkine veya gıcıklığına beğenmedime bastığımı düşünüyorsunuz ya, sizi kırmayıp açıklamak istedim.

amacına uygun kullanıldığı sürece bu butonu kullanmakta özgürüz diye biliyorum?

bir dahakine sizden icazet alırım kullanmadan o zaman

zannediyorum ki bana karşı negatif hisleriniz var , olabilir, elektriklerimiz uyuşmamış olabilir. Ama çok alakasız bir konuda alakasız bir şekilde bu konuyu gündeme getirmeniz çok garip, ve kusura bakmayın ama iyi niyet göremiyorum bu hareketinizde.

amacınız gerçekten öğrenmek olsaydı özelden bizzat bana sorardınız. Bence beğenmedimi intikam alma duygusuyla kullananan sizsiniz

iyi geceler

Hanımlar lütfen "beğenmedim" üzerinden tartışmayın, ayrıca birkaç hususa dikkat çekmek istiyorum, beğenmedim uygun bulmadığınız katılmadığınız bir yoruma verilir üyeye değil, butonu bu amaçla kullanmalısınız, diyelim ki yorumunuz beğenmedim aldı, olabilir hepimize geliyor beğenmedim lakin yapılan bu eylem size yapılmadıysa yorumunuza istinaden beğenmedim atılmışsa, sistematik ve maksatlı, kışkırtmak vb amaçlarla beğenmedim'e basılmamışsa, karşılık olarak o kişi ya da kişilerin tüm mesajlarını aratıp misilleme yapmamalısınız.

Beğenmedim'in amacı bu değil çünkü, bana neden beğenmedim yapıyorsunuz demek de tartışma yaratıyor, bu sebeple lütfen rica ediyorum polemik olmasın.

Şayet bilinçli ve maksatlı olarak yorumlarınıza sistematik bir beğenmedim yapıldığını düşünüyorsanız bunu tartışmaya döndürmek yerine şikayet et butonuna basarak rapor ederseniz yöneticiler inceler, butonu amaç dışı kullanım varsa müdahale eder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…