- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Hani sana hiç Nazarım değmemiş bu ay 30 olmuşsun toplamdaWoooooooo bu açık açık tehdit
yooo 16 kitap. Kim demiş 30 diyeHani sana hiç Nazarım değmemiş bu ay 30 olmuşsun toplamda
Noldu bir titredin sanki
haha2021 yılı için hedefin 5 mi?
Dedim noliiihahaben nisan ayı için dedim kuzum pardon
2021 için 50 kitap diyorum allahım inşallah okurum amin
aynen mesela ben hafta sonu ev işiydi yemeti hiç okuyamadım kitabımı yanıma aldım iş yerınde okicam gizli gzliDedim noliiiHedef koyunca mecbur hissediyor insan. daha bir azimle okuyor
Yok canım uzun süre senin günahını almışım hedef şaşırtma yaptılarBak benim suçum yok değil mi
Ben yazdım aslında ama görmediniz sanırım. Denemeler kitabını okuyordum ama bitiremedim bu sebeple bildirim yapmadım. Kitabı bırakıp yeni kitaba başladım çünkü okuma isteğimi aşağı çekti ve yoğun bir süreç geçirdim.MART AYI BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@pylz
@kimlanbu
Keira-
@pawlover
Mucizemsn
@MelodiminEsi
@Blacklight
@Atesbocegi5
Mazereti olanlar bildirirse sevinirim.
Tatlım ben aylak adamı okuyamadımNİSAN ORTAK OKUMALARI
Aylak Adam
@Life light
@Eleadora
@Natsume
@Levaiz
C Calcifer
@Bonus
@Mehfam
@yet07
@pomegranate_
@Oriana
Limonsuzzcay
@Negoo
@Bonus
C Capanin Gururu Teyom
Parfümün Dansı
@Jasminla
@Life light
beatitude
@Levaiz
C Calcifer
@Mehfam
@Natsume
@pomegranate_
@Oriana
Huzur
@Life light
C Calcifer
@Natsume
@yet07
@Oriana
@Negoo
@Adonia
Listeye eklenmek isteyen var mı?
Canım çok mutlu oldumGünaydınlar herkese,
sizi bildireme boğup kayboluyorum. İşim çok bugün. Malum maaş ödemeleri yapılacak
İlk önce Mart Ayı dereceye girenleri tebrik ediyorum
1. @Jasminla 12 Kitap - Şaşırdık mı hayır
2. @Negoo 11 Kitap - Hızlı bir giriş oldu
3. @Mehfam 10 Kitap - Listede görmeye alıştık
4.Limonsuzzcay 9 Kitap - Ah bir sürpriz daha
NİSAN ORTAK OKUMALARI
Aylak Adam
@Life light
@Eleadora
@Natsume
@Levaiz
C Calcifer
@Bonus
@Mehfam
@yet07
@pomegranate_
@Oriana
Limonsuzzcay
@Negoo
@Bonus
C Capanin Gururu Teyom
@samdan
Parfümün Dansı
@Jasminla
@Life light
beatitude
@Levaiz
C Calcifer
@Mehfam
@Natsume
@pomegranate_
@Oriana
@samdan
Huzur
@Life light
C Calcifer
@Natsume
@yet07
@Oriana
@Negoo
@Adonia
@Less-is-More
@samdan
@Mimariye
Listeye eklenmek isteyen var mı?
Teşekkür ederim tatlım
Teşekkürler canım
Teşekkürler negom bende seni tebrik ederim çok iyi okumuşsunÇok teşekkür ederimbende tebrik ediyorum dereceye girenleri
Teşekkürler canım ☺
Önümüzdeki ay kendini zorlama demiştin. Nasıl içten dediysen daha da doğrultamadım kendimiBen açıklamayı yine kaçırmışım demek bu ay okuma derecelerini alan beni kem gözleriyle gerilerde birakan sizsiniz. Bu ay bedeli ağır olacak ama ben çok mütevazi bi insan olduğum için tebrik ediyorum sizi. Mutluluğunuzun tadını çıkarın gelecek ay bunu yasayamayabilirsiniz.
Sevgiler bir dost
görmemişimdirBen yazdım aslında ama görmediniz sanırım. Denemeler kitabını okuyordum ama bitiremedim bu sebeple bildirim yapmadım. Kitabı bırakıp yeni kitaba başladım çünkü okuma isteğimi aşağı çekti ve yoğun bir süreç geçirdim.
duyun duyun haaanımmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrYok canım uzun süre senin günahını almışım hedef şaşırtma yaptılar
nasılsın canım benimBen yazdım aslında ama görmediniz sanırım. Denemeler kitabını okuyordum ama bitiremedim bu sebeple bildirim yapmadım. Kitabı bırakıp yeni kitaba başladım çünkü okuma isteğimi aşağı çekti ve yoğun bir süreç geçirdim.
çok güzellerrrrrrGünaydın iyi haftalar Eki Görüntüle 2817533
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?