tebrik ederim kızlaar kıtap okumadan duramyasınız inşallaaaahGünaydınlar herkese,
sizi bildireme boğup kayboluyorum. İşim çok bugün. Malum maaş ödemeleri yapılacak
İlk önce Mart Ayı dereceye girenleri tebrik ediyorum
1. @Jasminla 12 Kitap - Şaşırdık mı hayır
2.Nego 11 Kitap - Hızlı bir giriş oldu
3.Mehfam 10 Kitap - Listede görmeye alıştık
4. @Limonsuzzcay 9 Kitap - Ah bir sürpriz daha
Ben daha önce de demiştim mart ayında 3 kitap bitirdim fakat nisanda konuya başladığım için yazmamıştım. Yıllık hedef olarak da 50 yazmıştım. Normalde 60 olarak düşündüğüm için önceki aylardan düştüm de bu sayıyı verdim.MART AYI BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@pylz
@kimlanbu
Keira-
@pawlover
@Mucizemsn
MelodiminEsi
@Blacklight
@Atesbocegi5
Mazereti olanlar bildirirse sevinirim.
Evet haftada 2 kitap. Hedefi minimum tutuyorum cunku 3 yas bebesi var bende : DDüz olmayan bir insanbizim hedefler hep beş, on ve katları üşenmedim 104ü 12ye bile böldüm acaba 52 ye mi bölmeliydim haftada 2 kitap
TamamdırBen daha önce de demiştim mart ayında 3 kitap bitirdim fakat nisanda konuya başladığım için yazmamıştım. Yıllık hedef olarak da 50 yazmıştım. Normalde 60 olarak düşündüğüm için önceki aylardan düştüm de bu sayıyı verdim.
TebriklerGünaydınlar herkese,
sizi bildireme boğup kayboluyorum. İşim çok bugün. Malum maaş ödemeleri yapılacak
GünaydınGünaydın kızlar
Bu kırçiçeklerim gibi renkli bir hafta diliyorum..
Hayata Dön- Gülseren Budayıcıoğlu okumaya devam.Kitabı ancak yarıladım, çünkü sadece akşamları okuyabiliyorum. İlk başta sıkıcıydı ama şimdi daha çok içine aldı ,daha keyifle okuyorum
Eki Görüntüle 2817416
Günaydınlar herkese,
Çok teşekkür ederimtebrik ederim kızlaar kıtap okumadan duramyasınız inşallaaaah
GunaydinGünaydınlar herkese,
Maşallah diyorumEvet haftada 2 kitap. Hedefi minimum tutuyorum cunku 3 yas bebesi var bende : D
Maalesef verimsiz ve aşırı iş yoğunluğum olan bir aydı. Sadece iki kitap okuyabildim. Onları da bildirim topiğine yazdım. Buralarda olamayacağım ama ay sonu bildirim yaparım. Bu ay başlayacağım ilk kitap Huzur olacak.MART AYI BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Arkadaşlar bildirimleriniz yapmanızı rica ediyorum. tabloyu düzenleyeceğim.
@Atesbocegi5
@turuncukedininannesi
@Mucizemsn
MelodiminEsi
@Blacklight
nemesis
@Seridina
@kimlanbu
@firdefs
Canım çok sağ olBurdan başlıyor canım
Ferfecir Kitap Kulübü 🏰
Hoşbuldum😊 ortak okumaysa ona başlayayım o zaman😄 Halil İnalcık ilk defa okuyacağım,dili nasıl acaba? Ben de okumadım. Ilerki aylarda okumayı düşünüyorumwww.kadinlarkulubu.com
Sen maaş yapsana, niye benimle uğraşıyorsun
10.00 dan sonra başlıyorum. Bordrolar yokSen maaş yapsana, niye benimle uğraşıyorsun
Pawlover köpeği hasta idi sonra da misafirleri geldi. Baya yoğundu. Yazayım ona bi bakabilirse canımMART AYI BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@pylz
@kimlanbu
Keira-
@pawlover
@Mucizemsn
MelodiminEsi
@Blacklight
@Atesbocegi5
Mazereti olanlar bildirirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?