İşte ben o intiharı kitaptan önce spoiler olarak gördüm kitabın en can alıcı noktasını yaniKitaba kötü diyemem okunması benim için kolay bir kitaptı.
Anna evli bir kadındır. Bir gün vronsky aşık olur ve aşk yaşamaya başlarlar. Bu aşkı o kadar rahat yaşarlar ki Anna hamile kalır. O dönemde kadınların boşanması yasak olduğu için boşanmaz. En sonunda oğlunu bırakıp sevgiliyle gider. Bir kızı olur Anna'nın. Zaman geçtikce vronsky nin sevgisinin azaldığını düşünüp iç buhranlar yaşamaya başlar en sonunda vronsky son kozunu oynar ve kendini trenin altına atarak intihar eder
KesinlikleAma o da konuşma özürlüydü
Ben onu aşık bir adam görmüyorum. Elde edene kadar evet, ama sonrasında hiç de değildiAma o da konuşma özürlüydü
Kesinlikle. Zaten bu kadar uzatacak kadar derin bir konusu yok ki. Surekli insanlarin icsel degisimlerini anlatiyor.
Kadın üzerine kalmış gibi davrandı. O kadının ne halde olduğunu anlamadı. Bir oğluu vardı ve onu öldü biliyordu bu çocukBen onu aşık bir adam görmüyorum. Elde edene kadar evet, ama sonrasında hiç de değildi
Veronsky miydi adıevet Anna ya göre daha aklı başında
Eski dönem kitaplarının çoğunda aynı şey hep kadını yalnizlastirma, erkeğe muhtaç etme durumlarıBirde bu romanlardaki ayakları üzerinde duramayan illa kocaya ihtiyaç duyan kadın figürler beni çok rahatsız ediyor
Çok bencilce davrandı ve sonunda Annanın sonu oldu. Son kısımlarda iyice utanıyordu kadındanKadın üzerine kalmış gibi davrandı. O kadının ne halde olduğunu anlamadı. Bir oğluu vardı ve onu öldü biliyordu bu çocuk
Bence Anna’yı heyecanlandıran Vronsky ile yasak aşkıydı. Kavuştuktan ilişkinin büyüsü bozuldu sanki. Vronsky’den olan kızını bile benimseyemedi. Her şeyi gözüne batmaya başladı. Aradığı mutluluğu bir türlü bulamadı. Ben Vronsky’i de sevemedim pekKitaba kötü diyemem okunması benim için kolay bir kitaptı.
Anna evli bir kadındır. Bir gün vronsky aşık olur ve aşk yaşamaya başlarlar. Bu aşkı o kadar rahat yaşarlar ki Anna hamile kalır. O dönemde kadınların boşanması yasak olduğu için boşanmaz. En sonunda oğlunu bırakıp sevgiliyle gider. Bir kızı olur Anna'nın. Zaman geçtikce vronsky nin sevgisinin azaldığını düşünüp iç buhranlar yaşamaya başlar en sonunda vronsky son kozunu oynar ve kendini trenin altına atarak intihar eder
Çünkü sosyete sadece kadını dışlamıştı ve dışlanmış bir kadınla olmak onun için onur kırıcıydıÇok bencilce davrandı ve sonunda Annanın sonu oldu. Son kısımlarda iyice utanıyordu kadından
Evet yüce Annazaten histerik bencil sevgi duygusu olmayan bı kadının bütün erkekleri parmağında oynatması gibi anlatmış zaten. denizcileri çağıran siren gibi
Oğlunu da sevmedi ya, babasına benzettiği için olabilir. Onu bırakıp gitti paşa paşa.Peki Annanın oğluna taparken kızını sevmemesi
Bir de kim Anna yı görse aşık oluyordu. Kadın ya da erkek farketmiyorduBence Anna’yı heyecanlandıran Vronsky ile yasak aşkıydı. Kavuştuktan ilişkinin büyüsü bozuldu sanki. Vronsky’den olan kızını bile benimseyemedi. Her şeyi gözüne batmaya başladı. Aradığı mutluluğu bir türlü bulamadı. Ben Vronsky’i de sevemedim pek
Birde bu romanlardaki ayakları üzerinde duramayan illa kocaya ihtiyaç duyan kadın figürler beni çok rahatsız ediyor
Çok abartılıydı, belki de o yüzden çöküşü de sert oldu aynı derecedeBir de kim Anna yı görse aşık oluyordu. Kadın ya da erkek farketmiyordu
Katılıyorum buna. Önce tatlı geldi sonra gerçeklerle yüzleşince geri de dönemedi. Sosyeteye kabul edilmemesi insanların uzaklaşması vs. Kendini suçlayamadığı için içten içe çocuğundan soğuduBence Anna’yı heyecanlandıran Vronsky ile yasak aşkıydı. Kavuştuktan ilişkinin büyüsü bozuldu sanki. Vronsky’den olan kızını bile benimseyemedi. Her şeyi gözüne batmaya başladı. Aradığı mutluluğu bir türlü bulamadı. Ben Vronsky’i de sevemedim pek
Çünkü yaptıklarının ahlaksızca olduğunu biliyor ve kızı bir günah olarak görüyordu. Babası da sevmiyormuş ki Annanın Kocasına bıraktıPeki Annanın oğluna taparken kızını sevmemesi
Aynen levin hem bas hem mide agrısı yaptı gıcık püslükPis levin yüzündendirgeçmiş olsun canım
Onun tek kötü yönü alınganlığıydı. Yoksa sadık, çalışkan adam gibi adamdıAynen levin hem bas hem mide agrısı yaptı gıcık püslük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?