Erkeksiz ne yaparsın baş lafları ç duş bir kadın olamazsın illa evli olmalısın. Bir de herkes birbirini aldatıyor. Çok genişlerEski dönem kitaplarının çoğunda aynı şey hep kadını yalnizlastirma, erkeğe muhtaç etme durumları
Değişik bir kafada yaşıyordu ben çözemedim onu. Hayatımda bu kadar histerik kadın görmedim.Oğlunu da sevmedi ya, babasına benzettiği için olabilir. Onu bırakıp gitti paşa paşa.
Kısacık cok guzel ozetlemişsin calcim ama asıl karakter anna gıbı gozukurken okumaya devam ettikce surekli levın ve degısık tavırlarından bahsedılmesı baydı yaniKitaba kötü diyemem okunması benim için kolay bir kitaptı.
Anna evli bir kadındır. Bir gün vronsky aşık olur ve aşk yaşamaya başlarlar. Bu aşkı o kadar rahat yaşarlar ki Anna hamile kalır. O dönemde kadınların boşanması yasak olduğu için boşanmaz. En sonunda oğlunu bırakıp sevgiliyle gider. Bir kızı olur Anna'nın. Zaman geçtikce vronsky nin sevgisinin azaldığını düşünüp iç buhranlar yaşamaya başlar en sonunda vronsky son kozunu oynar ve kendini trenin altına atarak intihar eder
Aşırı flörtüz tavırlar vardı çoğunda. Bir tek Levinim akıllıydıErkeksiz ne yaparsın baş lafları ç duş bir kadın olamazsın illa evli olmalısın. Bir de herkes birbirini aldatıyor. Çok genişler
Bence yasadıgı buhrandan dolayı ıkıncı bebegının farkında bıle degıldı anna gozu gormedı yani onuPeki Annanın oğluna taparken kızını sevmemesi
Evet ya entrikayi aldatmaktan ibaret sanıyorlar sanırım yada doğal halleri buErkeksiz ne yaparsın baş lafları ç duş bir kadın olamazsın illa evli olmalısın. Bir de herkes birbirini aldatıyor. Çok genişler
Levin de sürekli içinden kendini ezik hisseden biriydiOnun tek kötü yönü alınganlığıydı. Yoksa sadık, çalışkan adam gibi adamdı
Annanın daha ağır kadın versiyonuydu. Çok sıkıcıydı saatlerce susmadan konuşuyorduOnun tek kötü yönü alınganlığıydı. Yoksa sadık, çalışkan adam gibi adamdı
Levincigillerden misin şekerimOnun tek kötü yönü alınganlığıydı. Yoksa sadık, çalışkan adam gibi adamdı
Aynen yaa bır bır bır ne iç sesi varmısAnnanın daha ağır kadın versiyonuydu. Çok sıkıcıydı saatlerce susmadan konuşuyordu
Ama adama hep öyle davranıyorlardı.durduk yere öyle olmadı. Ayrıca okuyan, eğitime önem veren biriLevin de sürekli içinden kendini ezik hisseden biriydi
Bir de sevgilisi evine gelip gayet rahat hareket edebiliyordum kocası da hoş karşılıyordu bunuKatolik inancına göre bı kadinla erkek evlenince boşanamaz. birinin tekrar evlenmesi için diğerinin ölmesi gerekir.
o yıllardaki Rusya'nın hristiyanlik mezhebini bilmiyorum ama boşanmak kolay bişey olmasa gerek.
bı adamın karısına bekar bı adamın kur yapması gurur verici bişey erkek için düşünün. ona rağmen boşanmak zor
Üç kız kardeşede aşık olmuş yaLevin de sürekli içinden kendini ezik hisseden biriydi
Evlendikten sonra Anna ile karşılaştığında onun da nutku tutulmuştu amaAşırı flörtüz tavırlar vardı çoğunda. Bir tek Levinim akıllıydı
Evet zaten düello ya çağırması gerekiyordu aleksiy miydi kocası onun için, korktuğundan sebep yapamadıKatolik inancına göre bı kadinla erkek evlenince boşanamaz. birinin tekrar evlenmesi için diğerinin ölmesi gerekir.
o yıllardaki Rusya'nın hristiyanlik mezhebini bilmiyorum ama boşanmak kolay bişey olmasa gerek.
bı adamın karısına bekar bı adamın kur yapması gurur verici bişey erkek için düşünün. ona rağmen boşanmak zor
Cıks haşa sempatim yokAma adama hep öyle davranıyorlardı.durduk yere öyle olmadı. Ayrıca okuyan, eğitime önem veren biri
Kafamı şişirdiAynen yaa bır bır bır ne iç sesi varmıs
Aslında sonunda Anna'ya onu birleştirseler daha iyi olurduEvlendikten sonra Anna ile karşılaştığında onun da nutku tutulmuştu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?