Sırayla o olmazsa o diye diye küçüğe kalmış. Ne tutarlılık sorma gitsinÜç kız kardeşede aşık olmuş ya
Ben anna kesin olecek dıyordum da tren yoluna atlayarak olacagını tahmın etmemiştim kafamdan hep duelloda vronskiy yi kocası vuracakken onune atlayarak olecek dıye gecırmıstimEvet zaten düello ya çağırması gerekiyordu aleksiy miydi kocası onun için, korktuğundan sebep yapamadı
Devam kitabı; LevannaAslında sonunda Anna'ya onu birleştirseler daha iyi olurdu
Ve bunun adı SADAKATMİŞSırayla o olmazsa o diye diye küçüğe kalmış. Ne tutarlılık sorma gitsin
Bir ara acaba dedim ama olmadıAslında sonunda Anna'ya onu birleştirseler daha iyi olurdu
Ben doğumda da ölecek sandım, orda abartmıştı bayağıBen anna kesin olecek dıyordum da teen yoluna aylayarak olacagını tahmın etmemiştim kafamdan hep duelloda vronskiy yi kocası vuracakken onune atlayarak olecek dıye gecırmıstim
Kaynanasından kıskanıp trenin altına atladı ne aşk amaBen anna kesin olecek dıyordum da teen yoluna aylayarak olacagını tahmın etmemiştim kafamdan hep duelloda vronskiy yi kocası vuracakken onune atlayarak olecek dıye gecırmıstim
Kitap başladığı gibi bitti Anna için. Bir tren ile geldi bir tren ile gitti.Ben anna kesin olecek dıyordum da teen yoluna aylayarak olacagını tahmın etmemiştim kafamdan hep duelloda vronskiy yi kocası vuracakken onune atlayarak olecek dıye gecırmıstim
Vasiyet vermişti ya. Kocasını ve sevgilisini bir araya getirdi ajajakkakakBen doğumda da ölecek sandım, orda abartmıştı bayağı
Aynen oyle oldu calcim kendiside zaten atlamayı planlarken kafasından aynı bu dusuncelerı gecırdıKitap başladığı gibi bitti Anna için. Bir tren ile geldi bir tren ile gitti.
Kız aynı anda mı yürüdü hepsine sanki. Kitaptakilere göre onunki masum. Adam evlenmek istiyorduVe bunun adı SADAKATMİŞ
Bir de sevgilisi evine gelip gayet rahat hareket edebiliyordum kocası da hoş karşılıyordu bunu
Drama gibi bısey yasadı anna kendı kendıne kımsenın ruhu duymadanKaynanasından kıskanıp trenin altına atladı ne aşk ama
Ben öleyim de arkamdan kahrolsun dedi. Ama vronsky 3 gün ağlar 4. Gün başkasını bulurAynen oyle oldu calcim kendiside zaten atlamayı planlarken kafasından aynı bu dusuncelerı gecırdıGereksiz yere fazlaca buyuttu herseyı
Bence de ne olmuş sanki. Dönse kocası da kabul edecekti. Bari ona dönseydiAynen oyle oldu calcim kendiside zaten atlamayı planlarken kafasından aynı bu dusuncelerı gecırdıGereksiz yere fazlaca buyuttu herseyı
Elinde olsa üçünü birden alırdı oKız aynı anda mı yürüdü hepsine sanki. Kitaptakilere göre onunki masum. Adam evlenmek istiyordu
Bu yoruma bayıldım yaKaynanasından kıskanıp trenin altına atladı ne aşk ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?