Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet zaten düello ya çağırması gerekiyordu aleksiy miydi kocası onun için, korktuğundan sebep yapamadı
Ben anna kesin olecek dıyordum da tren yoluna atlayarak olacagını tahmın etmemiştim kafamdan hep duelloda vronskiy yi kocası vuracakken onune atlayarak olecek dıye gecırmıstim

Ben anna kesin olecek dıyordum da teen yoluna aylayarak olacagını tahmın etmemiştim kafamdan hep duelloda vronskiy yi kocası vuracakken onune atlayarak olecek dıye gecırmıstim
Kaynanasından kıskanıp trenin altına atladı ne aşk ama

Ben anna kesin olecek dıyordum da teen yoluna aylayarak olacagını tahmın etmemiştim kafamdan hep duelloda vronskiy yi kocası vuracakken onune atlayarak olecek dıye gecırmıstim
Kitap başladığı gibi bitti Anna için. Bir tren ile geldi bir tren ile gitti.

Kitap başladığı gibi bitti Anna için. Bir tren ile geldi bir tren ile gitti.
Aynen oyle oldu calcim kendiside zaten atlamayı planlarken kafasından aynı bu dusuncelerı gecırdı Gereksiz yere fazlaca buyuttu herseyı

Bir de sevgilisi evine gelip gayet rahat hareket edebiliyordum kocası da hoş karşılıyordu bunu

o dönem Avrupa ve Rusya için normal şeyler ama bunlar.

onlar en üst tabaka, hayatla ilgili tek savaşları can sıkıntısı. o yüzden genişlikte ve tuhaflıkta üzerlerine yok.

ay zaten herkes prens ve prensesti neydi o öyle ya

Aynen oyle oldu calcim kendiside zaten atlamayı planlarken kafasından aynı bu dusuncelerı gecırdı Gereksiz yere fazlaca buyuttu herseyı
Ben öleyim de arkamdan kahrolsun dedi. Ama vronsky 3 gün ağlar 4. Gün başkasını bulur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…