- 14 Haziran 2019
- 13.440
- 47.269
- 598
MükemmelsinnBen bitirdim bile.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MükemmelsinnBen bitirdim bile.
Evet tanıdım artık peki neden bu isimTanıdın mı beni peki![]()
Güzel gidiyor okudukça merak uyandırıyorSüpersin bende 117 deyim nasıl gidiyor peki![]()
Bu soruyu bende merak ettim şimdiEvet tanıdım artık peki neden bu isim![]()
Maşallah çok hizlisinBen bitirdim bile.
Uuuu ne guzel bi kıtaplık bu böyleBu da benden gelsin![]()
Uuuu ne guzel bi kıtaplık bu böyle![]()
Hayao Miyazaki'nin en sevdiğim animesi çünkü. Bir deEvet tanıdım artık peki neden bu isim![]()
Gözüm gönlüm açıldı resmenBu da benden gelsin![]()
Kitabı bitir konuşalımBu soruyu bende merak ettim şimdi![]()
Bende 150 deyim butiricem bu gidişleGüzel gidiyor okudukça merak uyandırıyor![]()
Merhabaa
Sistemde pazartesi yazıyordu ya bugün gelince sürpriz olduMerhabaa
Puslu Kıtalar Atlasıİhsan Oktay Anar mutlaka okunması gereken yazarlardan bence. Güle güle oku canım benim. Hepsi çok güzel
![]()
Evde olunca okumak icin bol zamanim oluyor.Maşallah çok hizlisin![]()
Merhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemizMehfam çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446
ÜYE 2021 OKUMA HEDEFİ BİTEN KİTAP SAYISI C Calcifer 50Mehfam
75H M
40kk birinci noteri
75@Less-is-More 30@inckin 25A Atesbocegi5 25Life light
60Alp_BuRc
30@mehlika nur 15WunderLost
60Oriana
30@iloveme 25@Margaret Hale 25@Alevaizm 60@WhiteWings 30@Mary Shelley 100@Axelia 50
Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
2. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
2. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
3.Her ay bir yazar belirlenecek, istediğimiz kitabını okuyacağız ( katılım mecburi değil )
4.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
5.Altını çizdiğimiz ve bizi etkileyen cümleleri, alıntılarımızı paylaşacağız inşallah
-----Bitirdiğiniz kitapları sayısıyla birlikte paylaşarak beni veMehfam etiketlerseniz listeye ekleyebilirim sizi----
-----------2021 yılı aylık yazar listesi için fikirlerinizi belirtirseniz listemizi oluştururuz--------
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık
2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak Okuma Fareler Ve İnsanlar - John Steinbeck Şubat Ayı Ortak Okuma Anna Karenina - Lev Tolstoy Mart Ayı Ortak Okuma Zemberekkuşu'nun Güncesi - Haruki Murakami
2021 YILI YAZARI : MARCEL PROUST- KAYIP ZAMAN İZİNDE SERİSİ ( Nisan ayında okumaya başlayacağız. Her ay bir kitabı okunacak. Katılım zorunlu değildir )
Tabiki buyrun, hoş geldinizmerhabalar, ben de katılmayı çok isterim. Pandemi ve gebeliğim sebebiyle ücretsiz izindeyim vaktim artık evde temizlik yemek ve kitapla geçiyor![]()
Maşallah canım. Amazon öyle. Yazılan Teslimat tarihinden daha önce geliyor