- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
Bende bi sayfada bulup izlemiştim canım nettenDüşünmen yeter calcim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bi sayfada bulup izlemiştim canım nettenDüşünmen yeter calcim![]()
Elbet bizim de olur bir günKaderdaş![]()
Yaa inşallah kısmet artıkİnşallah yakında![]()
Ozaman flim sayfalarında var.Bende bi sayfada bulup izlemiştim canım netten![]()
İnşallah canım. Rabbim bizlere de hayırlısı ile nasip etsinElbet bizim de olur bir gün![]()
Var var. Hatta birçok anime izledim o şekildeOzaman flim sayfalarında var.
Ben bakarım öyleyse ,![]()
Amin canımİnşallah canım. Rabbim bizlere de hayırlısı ile nasip etsin![]()
İyi sevindim oralara bakmadım hiç o yüzden sorayım dedimVar var. Hatta birçok anime izledim o şekilde![]()
Bende yarın kitabı bitirip izlicem akşamBende yarın izliyim ya neymiş bu yürüyen şato![]()
Tamam kuzumOlur canım birlikte okuyalım
Hiçbir zaman olmazki beklentim o yüzden fikir olarak kalıcak ben kitabını okumus oldum hakimim o yüzden en son olarak izlicemKitap ile film tamamen aynı değil ama![]()
Ben de filmini izlemiştim.Hiçbir zaman olmazki beklentim o yüzden fikir olarak kalıcak ben kitabını okumus oldum hakimim o yüzden en son olarak izlicem![]()
Bende diyorum ki az önce yemek yerkenBen de filmini izlemiştim.kk birinci noteri bitirmiş kitabı o demişti
![]()
Bende diyorum ki az önce yemek yerken
Kitabın başındayım demişti nasıl oluyor o diye mırıldandım![]()
Ben 200 bitiriyorum okadar çıkmadım henüzben hızlı okuyorum galiba. bı günde 400 450 sayfalık kitap bitirebiliyorum![]()
Bunu burdan alınben hızlı okuyorum galiba. bı günde 400 450 sayfalık kitap bitirebiliyorum![]()