• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar napıyorsunuz?
Yıl sonu yoğunluğundan kendimi göremedim kaç gündür yeni yıl muhasebecilere hiç iyi gelmiyor 😐 bugünden itibaren rutinime dönmeye başlayacağım artık önce elimdeki kitabı bitirip sonra bi roman bitirmeyi planlıyorum bu ay inşallah, ya da aynı anda mı okusam diyorum kararsızım. 🤔

Kızlar napıyorsunuz?
Yıl sonu yoğunluğundan kendimi göremedim kaç gündür yeni yıl muhasebecilere hiç iyi gelmiyor 😐 bugünden itibaren rutinime dönmeye başlayacağım artık önce elimdeki kitabı bitirip sonra bi roman bitirmeyi planlıyorum bu ay inşallah, ya da aynı anda mı okusam diyorum kararsızım. 🤔
Hiç biter mi bizim yoğunluğumuz :( Ay başı, ay sonu, yılbaşı, yıl sonu diye diye ....

Hiç biter mi bizim yoğunluğumuz :KK43: Ay başı, ay sonu, yılbaşı, yıl sonu diye diye ....
Sende mi aynı meslek? Valla olan bize oluyor bütün yükü biz çekiyoruz resmen 🥺 ben bi de tek başımayım yanımda yardımcım yok her şey benden geçiyor ik sı, dış ticareti, muhasebesi. Eve gittiğimde saat 10 a kadar zor dayanıyorum 🤐

Sende mi aynı meslek? Valla olan bize oluyor bütün yükü biz çekiyoruz resmen 🥺 ben bi de tek başımayım yanımda yardımcım yok her şey benden geçiyor ik sı, dış ticareti, muhasebesi. Eve gittiğimde saat 10 a kadar zor dayanıyorum 🤐
Evet ben de muhasebeciyim. Ben de tek çalışıyorum ama ıvır zıvır işleri sekretere paslıyorum :D

Evet ben de muhasebeciyim. Ben de tek çalışıyorum ama ıvır zıvır işleri sekretere paslıyorum :KK70:
Muhasebecilerde +1 :KK14: :KK14: :KK14: :KK14:

Günaydın kızlar 🙋🏻‍♀️😊

Samdanım uygulamaya baktım ama kitap yoktu 🙁 bende kahraman tazeoğlu ndan "bukre" ye başladım. 44 sayfa okudum yatana kadar 😊

günaydın canım 😍

o zaman iyi yapmışsın:) bana bı kaç yazar önermişti arkadaşlar hikaye yazarlariydi. sen de kısa okumak istersen öyle hikayelerle devam edersin:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X