• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi geceler herkese 🙋.
Bugün Sarah Jio nun Son Kamelya kitabını bitirdim.
Kitap da olay iki zamanlı anlatılıyor.
Botanikçi bir kız çiçek kaçakçısı bir çetenin elemanı oluyor bir malikane de işe başlıyor dadı olarak.Sonrasında orada hem hayatının aşkını buluyor hemde gizemli olaylara şahit oluyor .Diğer zamanda ki karakter de geçmişte bu malikanede yaşanan olayların sırrını çözüyor.
Güzel bir kitaptı seri okunan, merak uyandıran tavsiye ederim 🤗.
Sarah jio nun kitaplarini severim. Tam kafa dagitmalik cerezlik ic isitan kitaplar 🤗 bunu okumamistim yazayim bir kenara 😍

Gerçekten öyle.Bende geçen ay okudum ilk Kelebek Adası ,Paris ten Çiçekler ile bugünde Son Kamelya kitabını,sevdim kalemini.🤩
Böğürtlen kışı mart menekseleri de güzel. Ama bi süre sonra aynı tarz da olması sıkıyor kitapların aynı tarz olması

Günaydın ❤

5f54a752250f0745466036dd97952ad7.webp

C Calcifer ben yillik hedef belirtmedim cunku aylik ne kadae okuyabilecegimi suan kestiremiyorum. Bu ay bakayim bi durumuma temmuz basi kalan aylar icin hedef belirleyim olur mu? Bir de sayfa sayisi onemli mi bazi klasikler cok kisa oluyor 2 gunde bitiyor da sorayim dedim 🙈
Seni bu ay sonu listeye alacağım. Dediğin gibi aylık ne kadar okuduğunu belirler hesaplarsın. Sayfa sayısı önemli değil ister 50 sayfa olsun ister 800 sayfa. Kişinin kendi tercihine kalmış. Çünkü bazıları ince kitap okumaktan hoşlanıyor bazıları kalın. Zaten ay sonunda 2 grup yapıyoruz. Biri en çok kitap okuyan ilk üç, diğeri en çok sayfa okuyan ilk üç ❤️

İyi geceler herkese 🙋.
Bugün Sarah Jio nun Son Kamelya kitabını bitirdim.
Kitap da olay iki zamanlı anlatılıyor.
Botanikçi bir kız çiçek kaçakçısı bir çetenin elemanı oluyor bir malikane de işe başlıyor dadı olarak.Sonrasında orada hem hayatının aşkını buluyor hemde gizemli olaylara şahit oluyor .Diğer zamanda ki karakter de geçmişte bu malikanede yaşanan olayların sırrını çözüyor.
Güzel bir kitaptı seri okunan, merak uyandıran tavsiye ederim 🤗.
Senin yorumunu severim :KK68:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X