• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni bu ay sonu listeye alacağım. Dediğin gibi aylık ne kadar okuduğunu belirler hesaplarsın. Sayfa sayısı önemli değil ister 50 sayfa olsun ister 800 sayfa. Kişinin kendi tercihine kalmış. Çünkü bazıları ince kitap okumaktan hoşlanıyor bazıları kalın. Zaten ay sonunda 2 grup yapıyoruz. Biri en çok kitap okuyan ilk üç, diğeri en çok sayfa okuyan ilk üç ❤️
Tamamdir canim :super:
Günaydınlar hayirli sabahlar 💞🌸
Ne guzel yerler ya daha Karadeniz'i hic görmedim ☺️
Bugun ben de Gaziantep yolcusuyum yanima bir kitap alcam secemedim 🙃
herkese mutlu huzurlu bol okumali gunler 💞🌸
Iyi yolculuklar :KK68:
Sarap kadin muhtemel son gunu :rolleyes:

D65FB605-CD8B-474A-9242-4850328244F5.webp

200. sayfasındayım canım C Calcifer im ❤️
İki gün içinde bitireceğim 💪🏻

Bülbülü Öldürmek ✋🏻

Daha baslamadim ama yolculuk icin Agatha Christie bric masasinda cinayet i okumayi dusunuyorum bir de Nefis Terbiyesi İmam Gazali 🌸
Eki Görüntüle 2867124

Cok sagol canim benim 🥰

Ay ikinizde beni eski yillara goturdunuz kitapların adini gorunce 🤩
Bulbulu oldurmek kitabini universitede ders olarak okumustuk ama ingilizcesini. Ucunda sinav olunca kitap okumak oek eglenceli olmuyor 🤭🤭

Agatha ablam asigidir butun serileri var heralde lisede hep alip ondan okurdum. 10 kucuk zenciyle tanistim agathayla cook severim 💕

Ay ikinizde beni eski yillara goturdunuz kitapların adini gorunce 🤩
Bulbulu oldurmek kitabini universitede ders olarak okumustuk ama ingilizcesini. Ucunda sinav olunca kitap okumak oek eglenceli olmuyor 🤭🤭

Agatha ablam asigidir butun serileri var heralde lisede hep alip ondan okurdum. 10 kucuk zenciyle tanistim agathayla cook severim 💕
Ben de oneriyle aldim canim Agatha christie hic okumadim aylardir duruyordu kitapligimda 🙃 okuma iceriklerim genel olarak islami ilimler ama araya serpistiriyorum klasik polisiye bazen 🥰💞

Ben de oneriyle aldim canim Agatha christie hic okumadim aylardir duruyordu kitapligimda 🙃 okuma iceriklerim genel olarak islami ilimler ama araya serpistiriyorum klasik polisiye bazen 🥰💞
Masallah canim Allah ilmini arttirsin 💕
Tam araya serpiştirmelik bi cirpida okuncak bi kitap secmissin 👍

Monte kristo kontu 481.sayfadayim
Dogunun limanlari 75.sayfadayim
Birak ve rahatla 10 sayfa kadar okudum pdf olarak.oglumu uyuturken bos durmamak icin😃
3 kitabim da cok guzel ilerliyor🤗
Bu ayın çalışkanı belli oldu 😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X