• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah'ım Selim 🤦🏻‍♀️ diğer adı Buhran kesin 😁
Tamam tamam ben olrici alırım, en azından aklı başında bir arkadaş, tinsel bir varlık mi demeliydim bilemedim :KK70:

ama adam fazla iyiydi bu dünya için:D o yüzden tutunamadı. melek ikonalari gibi adamdı ve elea😬😬

fakirin yüzü gülür mü müge apla:(

Evet bitirdim. Güzel bir kitaptı ikiside. 😊😍Y azar, Şato romanını yazarken kitabı bitiremeden ölmüş. Yazar, roman kahramanı K. olan (bu adam mesleği kadostrocu ) romanın sonunda ölmesi ile bitirmek istiyormuş. Ama ben kitabı bitirirken iki kez okudum hatta o kısmı ölmemişti. Yazarın istediği şekilde sonuçlanmadı. Ama güzeldi. 😊😍

Dava romanı da kahraman K. idi. K. soy ismin baş harfidir. Soy ismiyle anılıyor. K. işlemediği bir suçu davasını görüyor. O dava ile ilgili savcılarla , avukatlarla tanışıyor. Bu da yazarın ölümünden sonra tamamlandırılıp basılmış. Okurken belli oluyor zaten kitabın başı başka sonu başka. Ama iyi idi. Okunabilir. 😊😍
Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin 😍🌺gerci azcik spoiler oldu ama olsun😂 şato yu okuyacagim en kisa zamanda karar verdim ☺️💞

Kıyamam ya çok kötü bir durum. İnsan napacak bilemiyor. Memeyi bıçak gibi mi kestin. Ben 27 ayı doldurdu öyle kestim azaltarak ama hala meme aşkı bitmedi elleyerek yada üzerinde yatarak uykuya geçer. 😢

24 aydan sonra sürekli anlattım ama ikna edemedim. Azaltamadım da malesef. O istikrarı gösteremedim. Salça sirke bant her şeyi denedim yine de bırakmamıştı. En son kalem ile boyadım öyle bıraktı🤭 yani bıçak gibi bilemedim😂

Çok geçmiş olsun, inşallah ilk ve sondur. İnsan çaresiz kalıyor, ne yapsa yardımcı olamıyor gibi hissediyor o an. Benim kızımda gün içinde etkilendipi bir şey olursa gecesinde böyle geri dönüşü oluyordu.

İnşallah🤲🏻 Ne kadar hassaslar ya. Çok sık yaşamıyorsunuzdur inşallah çok üzücü bir durum çünkü

Kızlar benim yarın embriyo transferim var bana şans dileyin🤭

Bol şanslar 🤲🏻 En kısa zamanda bir kalbin sesini duyacaksın inşallah☺️

Selam, kitabı tablete indirmek çok akıllıca değilmiş :olamaz: tablet evde ortak kullanılan bir cihaz olduğundan ele geçirip okumak çok zor oluyor. Eşim kobo alalım dedi bakim :KK36: inşallah fiyatları görünce vazgeçmez :KK70:

C Calcifer Listeyi kaydettim kaptanım. haziran için bir kitap var mıydı? Kaçırdım ben galiba..

6-7 yıldır kindle var bende de. Çok memnunum. Ekitap almayı düşünmüyorsan kindle deneyebilirsin. Fiyatı koboya göre daha uygun.

Hanımlara Nasihatler i bitirdim. Okurken beni cok seven bir büyüğümden nasihat dinlermiscesine o duyguyu alarak okudum. Rabbim feyz almak nasip etsin 🌺
Kabir alemi de 15 sf okudum simdi 15 sf Riyazus Salihin okuyup yatacagim insallah 💞🌺
Herkese huzurlu geceler 🌌

24 aydan sonra sürekli anlattım ama ikna edemedim. Azaltamadım da malesef. O istikrarı gösteremedim. Salça sirke bant her şeyi denedim yine de bırakmamıştı. En son kalem ile boyadım öyle bıraktı🤭 yani bıçak gibi bilemedim😂

İnşallah🤲🏻 Ne kadar hassaslar ya. Çok sık yaşamıyorsunuzdur inşallah çok üzücü bir durum çünkü

Bol şanslar 🤲🏻 En kısa zamanda bir kalbin sesini duyacaksın inşallah☺️

6-7 yıldır kindle var bende de. Çok memnunum. Ekitap almayı düşünmüyorsan kindle deneyebilirsin. Fiyatı koboya göre daha uygun.
Çok teşekkür ederim 🥰😍 amin çok çok

Hanımlara Nasihatler i bitirdim. Okurken beni cok seven bir büyüğümden nasihat dinlermiscesine o duyguyu alarak okudum. Rabbim feyz almak nasip etsin 🌺
Kabir alemi de 15 sf okudum simdi 15 sf Riyazus Salihin okuyup yatacagim insallah 💞🌺
Herkese huzurlu geceler 🌌
Birazcık konuşalım mı tenhalarda :KK4: :KK4:

Günaydın ❤

844747f7f001e27de64ffaa8a70f4ddb.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X