• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Kızlar dün yazdım ama kimse görmedi sanırım bebek arabası ne aldınız?
Geçen ay babymallde kampanya vardı kraft kobe bebek arabası, puset, park yatak vs uygun fiyata geliyordu biz de o paketi aldık. İlk çocuğum olduğu için ne beklemem lazım bilmiyorum ama bence güzel ve sağlam gözüküyor yani 1.5 yaşından sonra ya oturmuyolar ya da bisikletimsi arabalara bindikleri için çok daha pahalı bir şeyler almak istemedim 😂

Merhaba kızlar,ben de dün nihayet detaylıya girdim,24+2-deydim.Şükür her şey iyi.634 grammış,boyuna bakmadım ama.Serviksin uzunluğu 32 mm olmuş,ondan bir az tedirginim,30 mm üstü normal kabul ediliyormuş bu haftada,sizde kaç çıkmıştı?bir de benim de belim dünden beri çok ağrıyor
Risk olsa doktorunuz progestana başlardı. Ben rahim ağzı uzunluğundan bağımsız 16. haftadan itibaren kullanıyorum günde iki kere, riskli gebe olduğum için. 36. haftaya kadar kullanmam lazımmış. 38-39 ölçüldü en son. Normal dendi. Kısalma olduğunda progestan ile düzeliyor genelde, merak etmeyin.

Back