• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Jean paul sartre den bulanti kitabim bitti.kitap varolusculuk felsefesi uzerine yazilmis. Olay orgusunden cok dusuncelerin yer almasi sebebiyle zorlanarak okudugum bi kitap oldu.felsefeye ilgisi olanlara tavsiye ederim🤗
Bu ay icin belirledigim marti jonathan livingston kitabina basliycam. Monte kristo kontu 2. Cilt 444.sayfadayim.okumalarim son hiz devam ediyor😍

Ay keyifli okumalar olsun 🥰
bugün iş çıkışı gene kitapçıyı gezdim siyah inciyi alayım dedim 12 tl di aman Almıla birsürü kitabın var diye almadım ama tabi başka kitap aldım :KK70: Nihal Atsız Bozkurtlar'ı aldım baya pahalıydı şimdi baya indirimle siyah inciyi de aldım Bozkurtlara verdiğim ekstra para bu alışverişle nötrlendi :KK200:
çok sağolasın hepimize keyifli okumalar olsun inşallah :KK36: elimdekileri bitirene kadar bundan sonra indirimleri haber vermeyin; çünkü alırım :KK70:

bugün iş çıkışı gene kitapçıyı gezdim siyah inciyi alayım dedim 12 tl di aman Almıla birsürü kitabın var diye almadım ama tabi başka kitap aldım :KK70: Nihal Atsız Bozkurtlar'ı aldım baya pahalıydı şimdi baya indirimle siyah inciyi de aldım Bozkurtlara verdiğim ekstra para bu alışverişle nötrlendi :KK200:
çok sağolasın hepimize keyifli okumalar olsun inşallah :KK36: elimdekileri bitirene kadar bundan sonra indirimleri haber vermeyin; çünkü alırım :KK70:
Emin misin 😁

neler neler hangileri :rolleyes:
Germinal
Hayvanlaşan insan
Üç kız kardeş
Madame bovary
1984
Fahrenheit
Cesur Yeni Dünya
Uğultulu tepeler
Beyaz diş
Oblomov
Usta ile margarita
Notre dame'ın kamburu

2021 yılının ortak okumalarını topladım ( bir tane hariç :sus: )
Allahım çok şükür ilk kez bu bataklağa düşmedim:dua:
Henüz hiç bir şey bitmiş değil 😁😁

Germinal
Hayvanlaşan insan
Üç kız kardeş
Madame bovary
1984
Fahrenheit
Cesur Yeni Dünya
Uğultulu tepeler
Beyaz diş
Oblomov
Usta ile margarita
Notre dame'ın kamburu

germinale gittim geldim almadim bak 🙃
bi kitap eksik diyorum şimdi hatirladim 😅 keyifle okursun insallah 💞 germinali begenirsen ben de alayim.

Germinal
Hayvanlaşan insan
Üç kız kardeş
Madame bovary
1984
Fahrenheit
Cesur Yeni Dünya
Uğultulu tepeler
Beyaz diş
Oblomov
Usta ile margarita
Notre dame'ın kamburu

Yükselsem mi acaba :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X