• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Çok geçmiş olsun böyle bir şey yaşamadım henüz ama internetten hiç araştırmayın saçma sapan bilgi kirliliği çok fazla var en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir. Bu bebişler bizim içimizden geçtiler gerçekten. Bir doğsalarda totolarını ısırsak 🥰🥰
Yaa valla daha yarıladık biz yani son ayları düşünemiyorum 🤦‍♀️ bi doğsunlar yeter ki sağlıkla zaten gerçekten hepsinin acısını çıkartacağız görsünler günlerini 😂 ısırcam her yerini 😂 akşam yatmamla başlıyor tekmelemeye, bi de gece lavaboya kalkıp gelince yine 😂 oğlum sabah işe gitcem kalkınca oynasana diyorum bu saatte oyun mu olur çocuummm 🤣🤣 o pofidik ayakları da yiycem ceza olarak yani birikiyor yaptıkları bal oğluşumun😂 gündüz bekle bekle yok tekme falan ya

Kızlar genital bolgede varis problemi yaşayan var mı?😥 benim yaklaşık 2 haftadır sol bacağımın iç kısmında tam oturduğum yere denk gelen bi morluk oluştu, ince damarlı birsey. Banklara falan sert oturmuş olabilirim diye onemsemedim. Geçmek bilmedi bi türlü. Ara ara agri ve kaşıntı yaptı geçiyor sandım. Ters bi tarafta net de göremiyorum o yuzden aynayla falan baktim ışık tutup. Dün tekrar baktim görünüm koyulasmis ve yanında orayı besleyen kalın bi damar oluşmuş. Kalp damar Dr una gittim varis çorabı yazdı hamileler için olandan. Varis tedavisi emzirme dönemi bitene kadar yapılamıyor dedi. Eve geldim duş alırken genital bölgeme o damarın uzandığını farkettim🥺 vajina girişine kadar elimle hissediyorum damarı. Bu kadar olduğunu Dr a soylememistim farketmedigim için. Çok canım sıkıldı araştırdım baktım daha ilerleyen 30 küsür haftalarda olan ve 2. 3. Gebelikte falan daha çok görülen birseymis. Daha 21. Haftaya yeni ulaştım ben ve ilk gebelik bu🤦‍♀️ Pıhtı atma riski falan bir sürü şey okudum canım sıkıldı. İçten daha da uzayan birsey var mı derin dokularda ya da bebegi, hamileligi etkileyecek bi durum mu bilmiyorum. Pazartesi kadın dogum randevum var ona da danisacagim fakat böyle birsey yaşayan var mı merak ettim ne yaptı eğer varsa🥺 ayakta çalışıyorum ve rapor kimse vermek istemiyor, idarecim de beni rapor olmadan rahat bi yere vermiyor.. istirahat de edemeyince daha fazla ilerler kötü olur mu endişe ediyorum😥
Ablamda olmuştu ileri seviye. Temizlenirken jilet kullanıyorsan çok dikkatli ol demişti gebelikten sonra geçer dedi eğer ciddi ise gebelik sonunda hala normal doğum önermemisti ama pıhtı vesaire canını sıkma sadece seni rahatisz eden bir şey öyle düşün inşallah

Selam kızlar..
Ben şuan 6 haftalık ikiz gebeyimm biri 6mm biri 3mm bebişlerin kalp atışını da duyduk ama küçük olanınkini çok az duyduk doktor takip edelim geç döllenme olmuş gibi ama bazen birisi kayboluyor dedi kafam takıldı başına gelen var mı çok gerginim..

Hiç korkma canım 10. Haftam da bende öyle yaşadım, progestan fitil kullandım ve 10 gün sonra düzeldi. Korkma sadece bol su iç ♥️
Dün oldu bir defa sonra tekrarlamadı şükür🫶🏻 Allhım sağ salim vaktinde kucağımıza almayı nasib etsin inşallah

Yaa valla daha yarıladık biz yani son ayları düşünemiyorum 🤦‍♀️ bi doğsunlar yeter ki sağlıkla zaten gerçekten hepsinin acısını çıkartacağız görsünler günlerini 😂 ısırcam her yerini 😂 akşam yatmamla başlıyor tekmelemeye, bi de gece lavaboya kalkıp gelince yine 😂 oğlum sabah işe gitcem kalkınca oynasana diyorum bu saatte oyun mu olur çocuummm 🤣🤣 o pofidik ayakları da yiycem ceza olarak yani birikiyor yaptıkları bal oğluşumun😂 gündüz bekle bekle yok tekme falan ya
Benimde aynı şekilde gece hareketli demekki bu çocuklar gece kuşu olcaklar 🤣🤣 yandık öyle olursa uykular baya baya haram olur. Bazen öyle şeyler yapıyorki resmen içim bulanıyor takla mı atıyor napıyorsa artık 🤣🤣

Back
X