- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.160
- 698
Ne topu. İn cin topu mu hahahahaTop seslerine geldim![]()
Bayramdan sonra toparlanırız sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne topu. İn cin topu mu hahahahaTop seslerine geldim![]()
Kimse mi yokmuşTop seslerine geldim![]()
Test günü ne zamanmışTeşekkür ederim canım arkadaşlarım. Hepinizi çok seviyorum. Test gününe kadar rahatsınız![]()
Evet in cin, bayram çok uzun yahuNe topu. İn cin topu mu hahahaha
Bayramdan sonra toparlanırız sanırım![]()
Bir kişi bileKimse mi yokmuş![]()
Benim durum belli kafam çok doluydu. Stres sonrası rahatlama olduğu için de hala kendime gelemedim. Ben ya böyle olunca grup biraz boş kaldı gibiEvet in cin, bayram çok uzun yahu
Bir kişi bile![]()
5 temmuz. Tabi bu demek oluyor herkes bu tarihe kadar serbestTest günü ne zamanmış![]()
İyi olun da gerisi önemli değilBenim durum belli kafam çok doluydu. Stres sonrası rahatlama olduğu için de hala kendime gelemedim. Ben ya böyle olunca grup biraz boş kaldı gibi![]()
Serbest olunca mı okuyamıyoruz biz5 temmuz. Tabi bu demek oluyor herkes bu tarihe kadar serbest![]()
Ama ben artık ne yapayımSerbest olunca mı okuyamıyoruz biz![]()
Her türlü sana patlıyorAma ben artık ne yapayım![]()
AynenHer türlü sana patlıyor![]()
Neler varAcaba ne okusam yaa![]()
![]()
Oooo saymakla bitmezNeler var![]()
Hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırsınBen de nasipse 2 hafta sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım. Böyle akıp giden kitaplar tercih etmeye çalışıyorum. Kitap açısından çok dolu dolu geçmez heralde bu ay ama en azından boş da geçmez
Dualarınızda bana da yer verin olur mu![]()
Hayırlısıyla inşallah canımBen de nasipse 2 hafta sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım. Böyle akıp giden kitaplar tercih etmeye çalışıyorum. Kitap açısından çok dolu dolu geçmez heralde bu ay ama en azından boş da geçmez
Dualarınızda bana da yer verin olur mu![]()