• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geldi iki gözümün çiçeği 🥲
IMG_20210625_114210.webp

Demeeeyiiinnn🤯🤯🤯🤯

Bırakayım mı omegayı😅😅

Ben hamilelikte diyet yaptım ve hamur işini minumuma indirdim. İnanılmaz bir iştahım vardı :D
Bu iştahı da ceviz fındık badem, protein gibi şeylere yönlendirdim. sonuç yerinde duramayan bir çocuk çıktı :D ama kafa zehir

Günaydın hayırlı sabahlar bereketli günler diliyorum herkese C Calcifer annen nasıl oldu toparlandimi sonuclari ciktimi cuma saatinde okuyacağım şimdi aklıma geldikçe okudum yazamadım bu ara yoğunluk var
Çok şükür sonuçları temiz çıktı şu an dinlemiyor. Çok teşekkür ederim ❤️

Mefisto Kulübü
Yine cinayetler, yine dedektif Rizzoli ve Dr. Isles.
Bu sefer şeytan, düşen melekler, eski efsaneler, mitler de işin içinde. Bolca sembol içeriyor, çok sevdim o yüzden kitabı. Kötülüğü sorgulatıyor okuyanlara.
Noel gecesinde bulunan bir cesetle başlıyor kitap, bir kadın vücudu parçalara ayrılmış ve olay yerinde sanki bir ayin yapılmış gibi satanik simgeler çizmiş katil her yere. Otopsi sırasında vücut parçalarından kimisinin başka bir cesete ait olduğu ortaya çıkıyor.

Bak ben hasta olurmuşum hiç ağlamazmışım bebekken,annem öldü mü diye korka korka bakarmış öyle gözüm açık sesssizce yatarmışım🤣 hala da hastayken sesim çok zor çıkar acillik olmam gerekir anca.
Ama çocukken o ağlama açığını kapattım🤣🤣
Ay benim kızkardeşim öyleymiş kova burcu hala öyle sakin uyumlu inanamazsın
O zaman ben yeniydim burda,okumuştum yorumları o yüzden okumadım🤣
Tüh kötü etkilemişiz seni ama harika bi kitap
Aaa cidden mii olsun geç de olsa fark ettin🤗🤗😂😂😂 kızım olacak inşallah Allah izin verirse😊

Yaa ne güzel çok sevindim seni de tebrik ederim🤗🤗 normal olursa 5 Ekim sezaryen olursa 25 Eylül dedi bakalım sağlıkla gelsin inşallah bebişler tarih mühim değil 🤩🤩 evet topikte yokum, nasıl güzel mi orası güzelse geleyim😂😂

Benim de eşim terazi, sevdiğim bazı özellikleri kızımıza da geçer inşallah🤗
Hayırlısıyla gelsinler inşallah canım ben de Ekim’i beklemez Eylül sonu gibi gelir diye düşünüyorum ilk doğumum normal bakalım bi aksilik çıkmazsa yine normal istiyorum topik güzel bilgi alışverişi oluyor
Direk aklıma gelen oydu hahahahaa. Hastanede insanların yerlere tuvaletlerini yapmaları geldi aklıma yine :kusmuk:
Çok da şey etme hiç okumayacak nego 🤣

Ay benim kızkardeşim öyleymiş kova burcu hala öyle sakin uyumlu inanamazsın

Tüh kötü etkilemişiz seni ama harika bi kitap

Hayırlısıyla gelsinler inşallah canım ben de Ekim’i beklemez Eylül sonu gibi gelir diye düşünüyorum ilk doğumum normal bakalım bi aksilik çıkmazsa yine normal istiyorum topik güzel bilgi alışverişi oluyor

Çok da şey etme hiç okumayacak nego 🤣
Peki gözyaşı yalayan köpeği unutabilir misin söyle he unutabilir misin :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X